Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy lefeküdtem az exemmel? akit gyülölnek és kidobták otthonról és hogy újra összejöttem vele?
én : 16/L
exem aki már nem az : 18/F
2hónapot voltunk együtt akkor
Azért szakítottunk mert úgy éreztem hogy nem vagyok erős egy kapcsolathoz
És azért jöttünk össze újra mert most már erősnek érzem magam a kapcsolathoz
"Attól még hogy 16 éves vagy, nem vagy rabszolga, hogy a gazdáid megmondják, hogy mit tegyél... "
Ezzel a stílussal te is megérdemelnéd, hogy úgy dobjanak ki hazulról, mint a sz*ros macskát, hülyegyerek.
Hát pont így! Mit kell variálni?
Aztán ha bajba kerülsz a fiú miatt - pl. terhes leszel vagy csak elkapsz valami nyavalyát vagy esetleg összetöri a pici szíved, akkor meg jól fog jönni, hogy ott vannak a szüleid. Akik egyáltalán nem mindegy,hogy miért haragszanak a srácra. Hidd el, van néhány év előnyük hozzád képest!
Ha az én lányom lennél, én is megválogatnám, hogy kivel vagyok kedves azok közül, akikkel randizol. Rosszabbul éreznék magukat az első találkozáskor, mint egy záróvizsgán, aminek úgy indulnak neki, hogy fel se tudtak készülni.
Minimum ilyen pólóban várnám:
Hallgasd meg a szüleid! Biztosan értelmes indokuk van arra, hogy miért gyűlölik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!