Miért nem értik meg? ( A kérdés rövid, a magyarázta hosszú)
Olyan 7-8 órám van egy héten, a kivétel a szerdán mert akkor csak 6 órám van. Amikor végre hazaérek leülök egy fél órára pihenni, és Anya vagy apa odajön megkérdezi mit csináltam ma stb.. Elmondom hogy volt doga vagy éppen felelet. Utána mondják hogy keljek fell és csináljam valamit. Mondtam hogy fáradt vagyok és pihennék egy kicsit aztán elkezdik kiabálni ( de ez inkább Anya csinálja) hogy én miben fáradtam el? Mit csináltam? Ültél egész nap!! Ezeket szokta a fejemhez vágni.
Annyira elegem van.. Aztán suli után edzés is....
Mitcsináljak? Ök ezt nem tudják hogy az iskolaban is tud várasztó lenni?
17/L
A házi munkával nincs bajom, söt...
szeretek is takarítani de annyi idöt sem adnak hogy kifujjam magam. A stresszt, azt az atlétika pályán szoktam leadni. Hát igen... Az egész este az enyém de az is tanulással.
Legjobb védekezés a támadás.
Ha odajönnek, megkérdezni, hogy mit csináltál ma, szólj vissza ingerülten valami olyasmit, hogy "Azért mondjam el, hogy megint cseszegethess, miben fáradtam el?" vagy "Azért kérdezed, hogy megint belém köthess, miben fáradtam el?"
Aztán rakd körbe magad könyvekkel, füzetekkel és közöld, hogy tanulnod kell, nem érsz rá semmire és senkire.
Köszönöm a sok válaszokat. Szoktam kifogásokat keresni, de akkor azt mindják hogy: "most hírtelen tanulsz?" Meg ha a szerepemet gyakorlom akkor is ezt mondják.
Majd kipróbálom amit a 2. Válaszoló irt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!