Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg? ( A...

Miért nem értik meg? ( A kérdés rövid, a magyarázta hosszú)

Figyelt kérdés

Olyan 7-8 órám van egy héten, a kivétel a szerdán mert akkor csak 6 órám van. Amikor végre hazaérek leülök egy fél órára pihenni, és Anya vagy apa odajön megkérdezi mit csináltam ma stb.. Elmondom hogy volt doga vagy éppen felelet. Utána mondják hogy keljek fell és csináljam valamit. Mondtam hogy fáradt vagyok és pihennék egy kicsit aztán elkezdik kiabálni ( de ez inkább Anya csinálja) hogy én miben fáradtam el? Mit csináltam? Ültél egész nap!! Ezeket szokta a fejemhez vágni.

Annyira elegem van.. Aztán suli után edzés is....

Mitcsináljak? Ök ezt nem tudják hogy az iskolaban is tud várasztó lenni?

17/L

2016. ápr. 26. 14:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Csináljak* elirtam:)
2016. ápr. 26. 14:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Iskolában*
2016. ápr. 26. 14:02
 3/10 A kérdező kommentje:
*Iskola
2016. ápr. 26. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Apának és anyának minden nap 8 órája van, plusz még otthon is várja nem kevés dolog. Ne félj a házimunkától, nem harap. Direkt jót fog tenni, ha a szellemi kimerültséget nem a gép előtt dögléssel, hanem házimunkával vezeted le. És akkor nem lesz kiabálás sem. Esetleg kezdd azzal, hogy hazamész, megkérdezed, hogy mi a teendő, azt elvégzed és aztán tiéd az este, nyugalomban, elégedett légkörben.
2016. ápr. 26. 14:10
 5/10 A kérdező kommentje:

A házi munkával nincs bajom, söt...

szeretek is takarítani de annyi idöt sem adnak hogy kifujjam magam. A stresszt, azt az atlétika pályán szoktam leadni. Hát igen... Az egész este az enyém de az is tanulással.

2016. ápr. 26. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Legjobb védekezés a támadás.

Ha odajönnek, megkérdezni, hogy mit csináltál ma, szólj vissza ingerülten valami olyasmit, hogy "Azért mondjam el, hogy megint cseszegethess, miben fáradtam el?" vagy "Azért kérdezed, hogy megint belém köthess, miben fáradtam el?"

Aztán rakd körbe magad könyvekkel, füzetekkel és közöld, hogy tanulnod kell, nem érsz rá semmire és senkire.

2016. ápr. 26. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Ülj le a gép/laptop elé, nyiss meg valami okatót oldalt, aztán mondd, hoyg tanulsz, problem solved. Ennyire ne legyél már életképtelen hogy egy kifogást se tudsz kitalálni...
2016. ápr. 26. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Szüleid fizikai munkát végeznek? Ott szokott lenni ilyen, hogy el sem tudják képzelni, hogy az embernek az agya is kifáradhat.
2016. ápr. 26. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:
4-es, mindenki máshogy működik. Van, akinek kell a fejből kinézés, van, akinek nem.
2016. ápr. 26. 16:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok válaszokat. Szoktam kifogásokat keresni, de akkor azt mindják hogy: "most hírtelen tanulsz?" Meg ha a szerepemet gyakorlom akkor is ezt mondják.

Majd kipróbálom amit a 2. Válaszoló irt:)

2016. ápr. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!