Mit kezdjek az anyukámmal?
Nos, apukám kb 5 hónapja dolgozik az új munkahelyén. Anyám viszont valamiért azt hiszi, hogy az ottani nőkkel csalja őt az apám. Hát ezen én eléggé kivagyok borulva mert hetente 5-6-szor ezen áll a bál. Olyan unalmas ezt hallgatni-de tudom hogy apád azért nem foglalkozik velem mert már van neki valakije- meg ilyenek. És ha veszekednek mindig az van hogy tőlem kérdezik, hogy kinek van igaza, Véleményem szerint egyiknek sem. erre ha ezt kimondom újból veszekednek.
Szerintetek mit csináljak? Anyum azon akad ki hogy az apám elvitte kétszer a munkahelyére a kolléga nőjét ( bocsi ha nem írok helyesen ) és ezért már azzal vádolja hogy csalja...
A munkahelyén -anyukámnak- a hül*e kolléga női azzal beszélik a fejét h látták apumat egy másik nővel a kocsiban -amikor elvitte a munkahelyére- és ezért anyám ki van teljesen borulva. Apám, én tesóm mamám meg hiába magyarázzuk neki, hogy NEM CSALJA ŐT AZ APÁM 25 ÉV HÁZASSÁG UTÁN állandóan hisztizik!
*Szerintetek mit tegyek?
*Érdemes pszichológushoz/tanácsadóhoz fordulni?
*Köszönöm, hogy elolvastad!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!