Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek, megszóljátok...

Ti elítélitek, megszóljátok ha valaki együtt él a szüleivel felnőtt, családos emberként?

Figyelt kérdés

Nem az a kérdés, hogy ti élnétek-e így. Hanem ha látjátok hogy valaki így él, több generáció együtt, akkor arról mit gondoltok.

3 emeletes családi ház, legfelül a 3 unoka, középen az unokák szülei + nappali, konyha részükre, alsó szinten a nagyszülők szintén saját konyhával, nappalival. Külön bejárat a két családnak.

2016. ápr. 19. 09:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ítélem el! :) Ha nekik így jó, akkor nekem is! :)

Van olyan egyáltalán, aki ilyen miatt ítélkezik? Szomorú..

2016. ápr. 19. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem, külön bejáratú lakásban nem értem mi a gond, kb. mint egy társasház.

Egyedül azt ítélem el, ahol a szülőknél a gyerekszobába szülnek, és 3-4 ember nyomorog 1 vagy 1.5 szobában, és azt is azért, mert a gyereknek nem megfelelő környezet...

2016. ápr. 19. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Még a "gyerekszobába szülést" sem tartom elítélendőnek.

Kicsit könnyen ítélkezünk manapság, nem?

Aki úgymond egy szobában "él", valamilyen rokonaival, az sem igazán egy szoba, csak úgy mondják, hiszen együtt vannak a konyhában, evéskor, stb. Még ha "osztoznak" is pl. a fürdő(kö)n, akkor is csak egy kis egymáshoz idomulást jelent, ami senkinek nincs kárára.

Szerintem csak előnye lehet a több generáció együttélésének.

2016. máj. 14. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Addig még nem dumál bele az egyik a másik életébe...
2018. jan. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!