A házunkban reggeltől estig üvölt a zene, ha feljelentem akkor muszály elmondanom a nevemet, vagy lehet olyat is kérni hogy ne tudja meg a házban lakó hogy ki jelentedte fel?
MUSZÁJ, NEM MUSZÁLY!!!!
Bocsi, de nagyon ez nagyon ingerel
"MUSZÁJ, NEM MUSZÁLY!!!!
Bocsi, de nagyon ez nagyon ingerel"
Igen!
De ha a füle nem érzi valakinek, akkor jegyezze meg:
muß sein!
És csak titeket zavar? Mert mi több szomszéddal összefogtunk, aláírást gyűjtöttünk a bűnös ellen, és szóltunk a főbérlőjének, miszerint vagy kiteszi, vagy megyünk a rendőrségre (a rendőrség valóban nem tehet sokat, de ez a fenyegetés hatott). Kimosta a lakó fejét, aki persze inkább kussoltatta a hifijét attól fogva, mert nem akart kiköltözni és új lakást keresni.
Ehhez az volt a nagy mázlink, hogy albérletben volt ott, nem volt övé a lakás.
Nálunk is ez volt, felmentem szólni, leszarta, még fenyegetőzött is. Nem vacakoltam, hívtam a rendőröket persze névvel, kijöttek 3 perc alatt, és elbeszélgettek az illetővel. Ez volt 2 hónapja, azóta teljes csend van.
Bunkó parasztokkal csak így lehet bánni, és ne félj attól, hogy meg kell adnod a nevedet. Nehogy már te rettegj a saját lakásodban. Csak keményen!
Mellesleg nem kell nevet megadni ha nagyon nem akarsz, lehet névtelenül is.
Még annyi, hogy ha egy bérlő nagyon problémás és nem hajlandó betartani a társasházi szabályokat, ki lehet dobatni szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!