Hoy tetszik ez a név? DORINA
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:26
11/34 A kérdező kommentje:
szerintem ez ritka név (volt) én ezért adtam a lánykámnak! amior 14 éve a szülőszobán mondtam a szülésznőnek, azt felete, hű de ritka szép név, nem sokat hallott. na, akkor döntöttem e mellett a név mellett!
2010. ápr. 6. 11:45
12/34 A kérdező kommentje:
Ja, és még az is számít, hogy mennyire illik viselőjére egy név! Szerintem nálunk nagyon betalált!
2010. ápr. 6. 11:46
14/34 anonim válasza:
Ma viszont nem ritka név..Valószínű,hogy te is úgy jártál mint én..Amikor született a fiam én a Dániel nevet adtam neki mert ritka névnek tartottam ahogy te a Dorinát..
Sajnos nem csak mi tartottuk ritka névnek hanem abban az években elég sokk anyuka..Így amikor iskolába ment a fiam csak az osztályában volt 4 Dorina és 3 Dániel..
Ma ha megkérdezed a 12-18 év körüli fiatalokat szerintem a 40%-nak ez a neve...
16/34 anonim válasza:
Szia
Én is Dorina vagyok és nagyon szeretem...:D
Bár régebben jobban szerettem volna inkább Linda vagy valami ilyesmi lenni..:D
15/L
18/34 anonim válasza:
tetszik, de mostmár minden második kislány dorina...kapásból három ismerőst tudok felsorolni, aki ezt a nevet adta, egyébként szép
19/34 A kérdező kommentje:
Divatnevek mindig voltak és lesznek! Egy időben minden lány Krisztina volt, az osztályunkban 5-en voltak!!!
2010. ápr. 6. 12:07
20/34 anonim válasza:
az unokatesómat is így hívják, szerintem nagyon szép név, bár a gyerekemnek nem ezt adnám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!