A testvéremet szeretném megtalálni, de az apánk nevén kívül többet nem nagyon tudok. Mikor kicsi voltam kitagadott és elzült. Nem vagyunk szóviszonyban. Hogyan kezdjem el a kutatást? Hová menjek pontosan?
Figyelt kérdés
Esetleg még annyit hogy egy budapesten élő nőtöl lehet a tesóm a neme sem tisztázódott, de valószínű lány és olyan 22-23 év körüli lehet.Ez az össz információm sajnos:(2008. szept. 22. 20:43
1/4 anonim válasza:
nem tudom, hogy mennyire gyakori a vezetékneve(d), de első lépésnek talán IWIW.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Sajnos gyakori:( Cseh a vezeték nevünk és hát próbáltam és nem jártam sikkerrel.Bár lehet hogy fent van,csak nagyon sok a beállítási lehetőség.:(
2008. szept. 22. 21:09
3/4 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hol született vagy hol élt, amikor megszületett elmehetsz a helyi önkormányzathoz. Ott mindenkinél nyilvántartják a születése "körülményeit". Pl ha tudod, hogy kb a 12. ker-ben született és anyja neve XY, kb 85-86-ban született, akkor nagy valószínűséggel meg tudják mondani a nevét pl vagy hogy pontosan mikor született. Utána már könnyebb elindulni.
Azt nem tudom csak, hogy adhat-e ki az önkormányzat így adatot, mondjuk ha a testvéred, tehát családtagot keresel, szerintem igen.
Sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Ha nem adhatnak ki adatot, levelet akkor is írhatsz neki. Deríts ki minél több adatot, és a BM elküldi neki a levelet (ha megtalálja). Utána már csak rajta múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!