Tényleg el fognak válni a szüleim?
Hagyd rájuk ez nem a te dolgod. Attól hogy a szüleid nincs hozzá sok közöd, hogy mit csinálnak.
Ők is megérdemlik a boldogságot és ha külön külön megy nekik akkor úgy megy. Nektek gyerekeknek is jobb lesz nem hallani a sok veszekedést.
Én is 13 voltam mikor váltak a szüleim. Érthető hogy ez most fáj neked,de hidd el így jobb lesz. Téged ettől függetlenül ugyanúgy fognak szeretni.
21/N
Egyetértek veled, 9-es válaszoló.
Hozzátenném, hogy az én szüleim is elváltak, amikor kb. ennyi idős lehettem, mint te. Mindent elintéztek sunyiban, aztán a végén közölték. Egy ideig próbáltak jobb szülők lenni, aztán ahogy telt az idő, maradoztak el a találkák, más fontosabb volt, mint én... Jelenleg a nagyszüleimmel élek, anyám meg apám meg keresik a boldogságukat, amiben én nem szerepelek.
Tudom, hogy nem mindenki ilyen, mielőtt a többi válaszoló ellenpéldával jönne. Csupán leírtam a tapasztalataim.
Kérdező, teljesen ne keseredj el. Rengeteget számítanak a testvéreid! Ha elválnak, összefoghattok, vigasztalhatjátok egymást, ott lehettek egymásnak hiszen mind ugyanazt élitek át. Nekem ez sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!