16évesen lehetek keresztanyuka?
Tudod bogaram, amit te mondasz, az nem létezik. Szóval annak a pici babának nincs se ruhája, se babakocsija, se kiságya. És erre vállaltak unokatesódék gyereket? Én azt értem, hogy persze, baleset érte, és utána nem tudott dolgozni. (persze az egész sztori egy kamu, de tegyük fel, hogy követem a gondolatmenetedet) De mostmár a csaj is beteg, az se tud dolgozni. Ha tényleg nem tud dolgozni, akkor le van százalékolva, kap pénzt az államtól. És a gyes és a családi pótlék is alanyi jogon jár. Ezenkívül feltalálták a munkahelyi balesetbiztosítást, amit kötelezó megkötni. Ja, és a gyereknek jár az árvaellátás is mert meghalta az apja. Szóval ne kezdj el rinyálni mostmár azon is, hogy nincs pénz, mert én tudom, hogy van, még ha nem is sok. Engem ezzel a mesével nem etetsz meg, én születése óta egyedül nevelem a gyerekemet, szóval ne próbáld meg nekem bemagyarázni, hogy lehetetlen.
ÉS TANULJ MEG ÍRNI!!!! Látszik, hogy honnan van időd ilyen hülyeségek kitalálására, ellógod a magyarórát. Pedig ha néha napján eszedbe jutna tagolni a modnataidat, akkor nem keltenéd ekkora primitív hülye benyomását.
Ezt mind te írtad. S ha ismernéd az írásjelekt és a monadtkezdő illetve a tulajdon nevek helyesírását könnyebb lett volna kibogozni a törénetet.
unokatestvérem lányzójs megszületett sajnos unokatestvérem haldoklik jullius4én munkahelyi balesetet szenvedett ahogy megtudta hogy megszületett babája (akit sajnos csak képen látott) engem kért meg most barátnője is engem kért meg meg másik unokatesóm de ő már betöltötte a 18at! azért szeretném ha ténylegén lehetnék mert ez volt a vágya! és tényleg mindent megtennék a piciért elkényeztetném én helyette is válaszokat előre is köszönöm
de úgyis lehet keresztelő hogy csak az anya van ottm ivel apukája megfog halnimár csak napok,hetek kérdése?
sajnos a babát nem lehet neki megmutatni 31hétre született de már ahogy eléri a 2000grammot (még400gramm)és hazaengedhetik családomban van kisbaba 2éves a hugom anyu volt bent unokatesómnél és közötle vele az orvos hogy 1méter távolság vagyha közelebb megy a kezét az arcát sikálja meg mert fertőző baktériumot terjeszt ami a babákra mégjobban veszéjes! ígyis úgy kel lhozzá bemenni hogy védőköppeny olyan védőzokni meg kezstyű maszk! csont és bőr a apukája a kislánynak lehet hetei órái napjai vannak hátra amég a szíve bírja és a szervei teljesen nem mondják fel a szolgálatot! munkahelyi baleset rádőlt egy 6-7méteres magas kémény
az apuka haldoklik csak! és nem láthatja a kislányát
unokatestvéremet jullius4én munkahelyi baleset érte votl intenzíven 50-50 volt hogy túléli e vagy meghal akkor kikerült a trauma örzőre ott egyre romlott az álaota egyikműtét után viszakerült az intenzívre megint kikerült a traumára és most szombat óta úgyvag hogy bármikor meghalhat mert a szervezetét megtámadta egy "húsevő vírus" ami a hasüregében lévő szerveket emészti fel varják a belét melete kiszakad megint! most olyannyira nem lehet hozzá érni hogy mivel nálunk van egy kisbaba 2éves és anyu bement megnézni unokatesóm vasánap közölte vele az orvos hogy ne menjen közel ha közel nmegy akkro utána alaposan mosakodjon meg mikor kijön tőle mert átadhatja a babának a vírust! unokatesóm kislánya 31hétre megszületett 8.29én és az apukája nem láthatja mert más korházban vannak lassan kijöhet a korrházból a baba ha túléli addig az apukája akkro sem láthatja mivel ez a húsevő baci ha megtámadja a kis Amandát akkor ő is meghalhat mert még újszülött! és mivel úgy volt még amikor unokatesóm magánál volt hogy én leszek a keresztanyukája a babának ezért kérdeztem hogy 16évesen lehetek e! sajnos ő már az én babámnak nem lesz a keresztapuja mert kitudjam ikro hal meg ahogy a szíve,szervei feladják onantól kezdve nincs értelme érte küzdeni mert belek nélkül nem lehet élni!
ha nem hiszed el felhívhatod a jános korházat és érdeklődhetsz iránta privibe leírom a nevét meg a születési dátumát!! és meglátjuk hogy hazudok e vagy nem!!! sztem nem találnékl ki ilyet egy 22éves psairól akinek az egész élete tönkrement az miatt hogy építkezésen dolgozott
na a bunkócska örülhet meghalt unokatesóm!!! úgy hogy szülei nem tudtak tőle elköszönni! de még lehet érdeklődni nyugodtan a jános korházban miatta
köszönöm szépen! nehéz lesz nem szeretni mert a baba tiszta apja! ugyanazok a mozdulatok és érdekes mert az anyukája hordja azt a láncot amit unokatesóm hordott és a baba mindig azt fogja meg! úgy alszik el! sajnos nem tudok hozájuk benenni mert mandulagyuladásom van meg megvagyok fázva és nem szeretném a picit megfertőzni!
köszönöm szépen! úgy fogom szeretni mint a sajátomat szeretném
Aki nem hiszi el azt sajnálom! belehet telefonálni akár a jános korházba hogy feküdt e a traumatológia örzőbe Varga Imre ferenc nevű ember aki 1986.03.09én született! vagy akár fellehet hívni a máv korházat és érdeklődni Teisz Bernadett Amanda iránt a szülészeten hogy tényleg létezik e!!!!!! vagy akár az anyukáját is mglehetk érdezni! ha kell még egyéb információ unokatestvérem szüleinek, vagy a fönőkének is megtudom adni a telefonszámát
felhívhatod nyugodtan a korházat!
köszönöm szépen hogy egy valaki elhiszi! csak nem tudom miért nem lehet elhinni hogy álítólagosan a szél hibájából meghal valaki aki még a saját gyerekét sem láthatta csak képen! és szegény gyereknek semmilye nincs se ágy se babakocsi semmi mert az anyukája nem dolgozik mivel lábával baj van és nem tud vele dolgozni! ha esetleg valakinek van ötlete hogy hol lehetne neki szerezni ruhát vagy valamit az kérem írja le privátba
De kibogozva a következő a helyzet. Az unokabátyádnak és a barátnőjének, aki mellesleg valszeg le van százalékolva mert nem tud járni rendesen. Valamiért megszületett a 31 héten a kislánya. Eddig vili?
Aztán unokabátyáddal történt egy munkahelyi balaest ( amiért ha nem volt biztosítás azért, ha volt azért kell pénzt kapjon a család jelesül a szülők, mert a bartánő még nem házastárs vagy élettárs) A munkahelyi balaest következtében hósszú időre kórházbakerül ahol valszeg több műtéten esett át és ezek szövődményeibe valamikor a napookban sajna belehalt ( részvétem).
Mikor a kislánya született megkért téged és egy másik lányt keresztszülőnek. S a barátnője is így tett. A kérdésed az volt,hoghy mivel te 16 vagy lehetsz-e. Erre válaszoltunk.
A történethez hozzá tartozi,hogy a baba 400g-mal született még jó sokáig inkubátorban van és csak akkor engedik haza a kórházból ha 2500g-ot eléri. Mivel volt ez a balaesrt és ababa sincs jól nem feltétlen foglakoztak a szülők azzal, hogy milye van ésmilye nincs a gyereknek. Itt jöttök a képbe ti keresztszülők. Most ezt nektek kéne intézni a nagyszülőkkel. S szeritem ha a nyakadba veszed délutánonként a várost és nem plázázol akkor ha kinyitot a szemed megtaláold amit kerressl.
Szóval ez van csajok. S most azért nem jvaítom a heylesírásom,hogy had kinlófddjon ő is ha olvassa amit íretam.
Szép egy keresztanyuka aki mindenen megsértődik mint a őpulykakakas. Aheylett,hogy azzal fgolgalkozan ami a feladata.
na már meg,anyukádnak is kicsije van!!4 és fél hónaposan vette észre hogy terhes??akkor nem csak a lába rossz,hanem a szeme is!!azt hiszem tudom mi segítene rajtatok:mivel a családod egy regénybeillő életet él,keressetek meg valami rendezőt,mondjuk a koltai robit,ő úgyis közel van hozzátok!vagy lehet hogy ezt még nem írtad,de pont a család jó barátja koltai!!ráhibáztam?szóval,ír egy bazi jó forgatókönyvet rólatok,és meg filmesíti!!különböző fesztiválokat nyer majd vele,a nézők örjöngenek hogy micsoda dráma,és a licencből meg jót kaszáltok!!így lesz pénz mindenre,boldogság,te is fősulira járhatsz,mondjuk dráma szakon!!sikeres leszel és keresett!!ekkor megismersz egy milliomos férfit,mondjuk politikust,aki rögtön feleségül vesz!persze ő már 80éves,és a világ 3.leggazdagabb embere!a nászéjszakán sajnos szívrohamot kap,minek következtében egyedüli örökös gyanánt mindene a tiéd lesz!!így majd fiatalon,tanultan,és rengeteg lóvéval a zsebedben,végre gyerekkori álmodnak szentelheted minden idődet,és:dráma író leszel!!innen is dől a lóvé,de nem akarom tovább csépelni a dolgot,egy szónak is száz a vége:baromi jó életed lesz!!punk-tum!!
óóó,még egy kérdés,a 23.000ft-os összjövedelemből,internetre telik???
pááá,babuci,sok sikert!!
Szerintem azt senki nem kérdezte, hogy a te anyádnak mennyi a jövedelme. De azért gondolom apátok is van :) Ha nincs, akkor ezért bocsi. Csak arról beszéltem neked aranyom, hogy a baba anyukájának jár pénz. Gyest és családit még akkor is kap, ha nem volt apasági. Ja, és az apaságot akkor is meg lehet állapítani, ha az apuka már nem él, mindössze tanúkkal igazolni kell, hogy az anyuka vele élt és kettejjüké a gyerek, mert a apka még életében eliserte (e papíron). Ja, és törvény írja elő, hogy a nagyszülőknek is van rokontartási kötelezettségük, ha a szülő meghal. És az árvaellátás is jár.
De azt én is meg akartam kérdezni, hogy ha nektek sincs pénzetek, akkor miből telik internetre. Egy csomó embert "hallottam" már a neten azon keseregni, hogy nincs pénze, de persze netre van.
Na, tényleg jól teszed, ha nem nekünk mesélsz, hanem a kis osztálytársaidnak, azok még abban a korban vannak, hogy elhiszik ezeket a dedós hülyeségeket. Ha már jobb dolgod nincs. De már mondtam azt is, hogy lehetne, mondjuk megtanulhatnál rendesen írni. SÖTÉT VAGY!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!