16évesen lehetek keresztanyuka?
Figyelt kérdés
unokatestvérem lányzójs megszületett sajnos unokatestvérem haldoklik jullius4én munkahelyi balesetet szenvedett ahogy megtudta hogy megszületett babája (akit sajnos csak képen látott) engem kért meg most barátnője is engem kért meg meg másik unokatesóm de ő már betöltötte a 18at! azért szeretném ha ténylegén lehetnék mert ez volt a vágya! és tényleg mindent megtennék a piciért elkényeztetném én helyette is válaszokat előre is köszönöm2008. szept. 22. 09:32
11/38 A kérdező kommentje:
unokatestvéremet jullius4én munkahelyi baleset érte votl intenzíven 50-50 volt hogy túléli e vagy meghal akkor kikerült a trauma örzőre ott egyre romlott az álaota egyikműtét után viszakerült az intenzívre megint kikerült a traumára és most szombat óta úgyvag hogy bármikor meghalhat mert a szervezetét megtámadta egy "húsevő vírus" ami a hasüregében lévő szerveket emészti fel varják a belét melete kiszakad megint! most olyannyira nem lehet hozzá érni hogy mivel nálunk van egy kisbaba 2éves és anyu bement megnézni unokatesóm vasánap közölte vele az orvos hogy ne menjen közel ha közel nmegy akkro utána alaposan mosakodjon meg mikor kijön tőle mert átadhatja a babának a vírust! unokatesóm kislánya 31hétre megszületett 8.29én és az apukája nem láthatja mert más korházban vannak lassan kijöhet a korrházból a baba ha túléli addig az apukája akkro sem láthatja mivel ez a húsevő baci ha megtámadja a kis Amandát akkor ő is meghalhat mert még újszülött! és mivel úgy volt még amikor unokatesóm magánál volt hogy én leszek a keresztanyukája a babának ezért kérdeztem hogy 16évesen lehetek e! sajnos ő már az én babámnak nem lesz a keresztapuja mert kitudjam ikro hal meg ahogy a szíve,szervei feladják onantól kezdve nincs értelme érte küzdeni mert belek nélkül nem lehet élni!
2008. szept. 22. 14:34
12/38 anonim válasza:
Javasolnám az írásjelek használatát, mert ezért nem lehet érteni a történetedet. Amúgy a kérdésre válaszolva: lehetsz keresztanya. És sajnálom, ami az unokatesóddal történt.
13/38 anonim válasza:
Lehetsz, bár a sztorit én sem értem.
14/38 anonim válasza:
lehetsz,én 10évesen lettem.de ez a "rádőlt egy fa,húsevő megtámadta"sztori nagyon kamu szagú!
15/38 A kérdező kommentje:
ha nem hiszed el felhívhatod a jános korházat és érdeklődhetsz iránta privibe leírom a nevét meg a születési dátumát!! és meglátjuk hogy hazudok e vagy nem!!! sztem nem találnékl ki ilyet egy 22éves psairól akinek az egész élete tönkrement az miatt hogy építkezésen dolgozott
2008. szept. 22. 15:18
16/38 A kérdező kommentje:
na a bunkócska örülhet meghalt unokatesóm!!! úgy hogy szülei nem tudtak tőle elköszönni! de még lehet érdeklődni nyugodtan a jános korházban miatta
2008. szept. 22. 16:42
17/38 anonim válasza:
Részvétem az unokatesód miatt.
Bár kicsit tényleg zavarosan fogalmazol, én értem a történetet.
Lehetsz keresztanya. Ez felelősség, de úgy érzem, Te ezt tudod. Legyél támasza a leendő keresztlányod anyukájának, állj mellettük, segíts nekik túlélni ezt a fájdalmat és szeresd nagyon a babát!
18/38 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! nehéz lesz nem szeretni mert a baba tiszta apja! ugyanazok a mozdulatok és érdekes mert az anyukája hordja azt a láncot amit unokatesóm hordott és a baba mindig azt fogja meg! úgy alszik el! sajnos nem tudok hozájuk benenni mert mandulagyuladásom van meg megvagyok fázva és nem szeretném a picit megfertőzni!
2008. szept. 22. 18:58
19/38 anonim válasza:
Most olvastam végig a kérdésed és a válaszokat,nagyon sajnálom ami történt,szeresd a picit az apukája helyett is.
20/38 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! úgy fogom szeretni mint a sajátomat szeretném
2008. szept. 22. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!