Jogi tanácsra lenne szükségem. Külföldön élünk a kislányunkkal,6éves lesz. A férjem haza akar költözni, én maradni és válni szeretnék. Van esély, hogy maradhassunk a kicsivel?
"Az állandó lakcím még magyarországi. Így is can esély,hogy itt maradhatunk? Lehet addigra lesz is valaki mellettünk."
Ezért ilyen sürgős, már megvan az új pasi...aha csak barát, akkor miért írtad azt, hogy lesz valaki mellettetek? Csak a 2 szép szemedért mi?
Szegény gyerek, csak őt sajnálom, apuka alkesz, anyuka meg ribizli...
"vagy iskolában vagyok,vagy itthon a kislánnyal. Sehova nem járok."
Most akkor mégsem dolgozol?
Továbbra sincs senkim, nem is volt. A válást beadtam. Odáig fajult az ivászata, hogy rendőrt kellett hívnom.
Itt külföldön, ahol élünk, akkor is kap pénzt az ember, amikor tanfolyamra jár. Segédtanári gyakorlaton vagyok.
Gondoltam megírom mi lett,hátha valakinek segítség lesz.
Elválunk,ő fél évvel a szakításunk után hazaköltözött, a lányával azóta 1x találkozott,nem is keresi,amíg itt volt a végén már a láthatásokra sem jött el.
Aki leribizett,annak pedig üzenem,hogy 1,5évig nem volt senkim,még randim sem. Utána is csak egy valakivel találkoztam(a múltból),lassan 4 hónapja házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!