Éreztétek már úgy, hogy a szüleitek egyszerűen sötétek?
Én értem mire gondolsz. Sokszor én is csak ráhagyom anyámra a dolgokat "szőőőke" felkiáltással (természetesen neki sose mondom). Nem gondolom, hogy sötét lenne, de érzem, hogy vannak témák amikben inkább nem rá hallgatok feltétlenül.
Már bőven kinőttem a kamaszkorból, nem lázadásból tartom néha kicsit butácskának.
Attól még, hogy az anyám, tarthatnám ugyanolyan hülyének, mint a velem egyidőseket, a közös vér nem változtat az intelligenciáján. Hálistennek nem ez a helyzet, de igen, érezhetném, hogy "sötét" ha annyira durva lenne.
Nem, az én szüleim szerencsére nagyon messze vannak a sötét jelzőtől.
Viszont volt szerencsém ismerősök buta szüleihez. Pont ugyanolyanok voltak, mint amit az utolsó válaszoló leírt.
Beszűkült, maximálisan elzárkózó, de a végletekig kiáll a saját "igaza" mellett, meggyőzhetetlen az ellenkezőjéről, ha kell, pofonnal ad nyomatékot a saját álláspontjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!