Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján mennyit kellene...

Ezek alapján mennyit kellene haza adnom a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Szóval külön étrenden vagyok, minden élelmiszert magam vásárolok. Még a tejet is a kávémba. Viszont havonta 3-4 alkalommal eszek az otthoni ételből.

Telefonszámlámat, és a hobbimat is magam állom. Ha elviszem otthonról az autót, akkor tankolok bele. Ennek tükrében mit láttok reálisnak? Ami még fontos lehet, hogy nem albérletben élünk, keresetünk pedig átlagos.

2016. márc. 18. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%

10

Azt a levegőt szívod, azt a fűtést, vizet, áramot használod, esetleg azt a kaját eszed, a minimum, hogy a rád eső részt kifizeted, mert nagykorú vagy és dolgozol. És képzeld az emberek nem azért szülnek gyereket, hogy 100 éves korukig eltartsák őket. Ha a szüleid annyira jó fejek, hogy nem kell beszállnod a rezsibe, az az ő jófejségük és nem egy olyan dolog, ami alanyi jogon jár neked.

A többi fennmaradó pénzedből is tudsz gyűjteni lakásra, bár kötve hiszem, hogy akár évtizedeken belül lakást tudnál vásárolni a jelenlegi árak mellett és ezen az sem változtat ha bunkó módon nem szállsz be a rezsibe és megspórolsz ezzel mondjuk évi 300 ezer forintot, ez az összeg ugyanis baromi messze van egy lakás árától.

2016. márc. 18. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

11:

Magyarázd már el kérlek, miből kellett volna munkanélküliként beleadnom a rezsibe? Mióta dolgozom, attól a perctől nem lakom otthon, de biztos "lehúzós alkat" vagyok... Gőzöd sincs róla, hogy azóta mivel támogattam a szüleimet, de szerintem nem is tartozok neked elszámolással, mert a kérdés NEM rólam szólt, ha esetleg ez elkerülte a figyelmed. Az én életemet te nem ismered, arról semmit nem tudsz, itt a kérdező felvetésére kellett volna reagálni.

"És képzeld az emberek nem azért szülnek gyereket, hogy 100 éves korukig eltartsák őket. "

Ja. Ebben egyetértünk. Tudod miért születnek a gyerekek? Hogy kirepüljenek otthonról, és a saját lábukra állhassanak.

"A többi fennmaradó pénzedből is tudsz gyűjteni lakásra, bár kötve hiszem, hogy akár évtizedeken belül lakást tudnál vásárolni a jelenlegi árak mellett és ezen az sem változtat ha bunkó módon nem szállsz be a rezsibe és megspórolsz ezzel mondjuk évi 300 ezer forintot, ez az összeg ugyanis baromi messze van egy lakás árától."

És azt hiszed, hogy ezzel mindenki így van...? Szerintem el vagy tévedve, bocs, hogy ezt mondom. Vagy te talán azt szeretnéd, ha a gyereked a gyerekszobájába vállalná a családját? Mert ezzel ezt sugallod. Amit az albérletkaucióról meg a többiről írtam, azt mind figyelmen kívül hagytad, ugye?

Továbbra is fenntartom, hogy a kérdező gyűjtsön csak magának a KÖLTÖZÉSRE, de hát majd ő is meghozza a saját döntését. Nekem nincs kedvem folytatni ezt a parttalan beszélgetést olyanokkal, akik el se olvassák, amit írtam, de azért személyeskedni tudnak.

2016. márc. 18. 23:59
 13/14 anonim ***** válasza:

"anyádéknak téged is el kellett viselniük"

Te most a gyerek vagy akit csak elviseltek a szüleik, vagy szülő vagy, aki csak elviseli a gyerekét?

2016. márc. 19. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:
12 szerintem próbálj megnyugodni, mert ha valaki ennyitől ilyen dühös lesz, az nem lehet túl jó állapotban. Olvasd el amit írtál, tények, te irtad le, h nem adtál haza pénzt és másokat is erre buzdítasz. Nekem nem gond, de vállald már fel magad, ha közszemlére teszed a véleményed. Persze, h nem ismerlek, itt senki nem ismer senkit, jó is ez így.
2016. márc. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!