Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan ember, akinek nincs...

Egy olyan ember, akinek nincs pénze semmire az miért él élettársi kapcsolatban? Apámról lenne szó.17/F

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így élni élettársi kapcsolatba de akkor sem kell minden pénzt oda adnia. Én is élettársi kapcsolatban élek, mi szeretjük is egymást. Én a fizum 70% át beadom a közösbe ahogyan az élettársam is. Abból a pénzből megvan a rezsire meg a kajára való, így marad neki is meg nekem is zsebpénzem amiből tankolni szoktunk, picit félre tenni meg magunkra költeni szépen elosztva. Tankolni közösen tankolunk egyik hónapba ő másikba én vagy az aki többet használja egy hónapba az autót. A biztosítást az élettársam fizeti, súlyadót meg én, meg ha költeni kell az autóra vagy más közös kiadás kell a házra vagy valamire amit közösen használunk arra külön összedobjuk és ennyi. Amit én maszekba keresek az a saját költő pénzem, ahogyan a párom is ha ő is elmegy maszekolni vagy túlórázik akkor az az ő pénze és ennyi. Mi ezt szépen kialakítottuk amikor összeköltöztünk és ennyi, sosem csináltunk ügyet a pénzből.
2016. márc. 15. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Amiért élettársi kapcsolatban él, azért nincs pénze.
2016. márc. 15. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát mi a fenének adja oda?

Pláne az egészet?

2016. márc. 16. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Már megírták előttem. Majd ha felnősz, akkor jössz rá, hogy tényleg így van.

Aki mindig rinyál, hogy nincs pénze, annak van pénze.

Ha TÉNYLEG nem lenne, akkor lyukas rongyokban járna, koszos és büdös lenne, mert kikapcsolták volna már nála a villanyt, a vizet, és nem jutna alap dolgokra sem. És fogyna, mert nem enne eleget.

Azért az meglátszik ám az emberen, amikor igazán csóró!

Azért mondogatja mindig, mert nem akar adni.

Ilyen az élet.

De tényleg sok ilyen ember van.

Van egy kollégám, állandóan sír, hogy mennyire nincs pénze, de azért kocsit tart fent, és azzal jár munkába, kerül kb havi 20 ezerbe, ha nem többe, pedig a helyi bérlet kb 6000 ft.

Egy másik is mindig siránkozik, de van vagy 10 macskája, és érdekes módon arra mindig van pénz, hogy egy vagyont hagyjon az állatorvosnál.

Majd megtapasztalod, ahogy egyre idősebb leszel.

2016. márc. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!