Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki szülők,...

Van itt olyan, aki szülők, rokonság, barátok stb nélkül házasodott? Húzták a szájukat?

Figyelt kérdés
Szeretném az esküvőmön a legjobban érezni magam, szeretném ha olyan lenne, amilyennek szeretném és nem mint össznépi szórakoztató műsorként tekintek rá. Templomi szertartást nem is tervezek. Nem szeretném ezt az intim pillanatot a páromon kívül mással megosztani, természetesen a személy, aki összead az muszáj. Van olyan, aki ezt balhé nélkül le tudta kommunikálni a rokonokkal, barátokkal?

2016. márc. 14. 23:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
"Mit ért az a sok év amíg felnevelt???" - Hmmm...nem gondolom, hogy konkrétan ezért szült volna...Mellesleg a szüleim elváltak, anyummal közelebbi a viszonyunk, apámmal kevésbé, de ez mind nem is lényeg, nem mindenkinek úgy tökéletes ez az esemény, ahogy neked, előző. Vannak egészen egyedi esetek és nem hétköznapi kapcsolatok. Én semmiképpen sem templomban szeretnék esküdni például. Egy spanyol szigeten szeretném, még egy fotóst felkérünk, mert szeretnék pár szép fotót a tengerparton a ruhámban meg a párommal de ennyi. És ez is tökéletesen rendben van.
2016. márc. 23. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
59%

Mi külföldre megyünk kettesben (plusz szervező, fotós). Az ok egyszerű: konkrétan nem igazán tudnánk kit meghívni :) barátok nagy része külföldön, rokonság nem nagy és nem is tartjuk a kapcsolatot, csak azért meg nem hívok meg senkit, mert úgy illik, ha egyébként soha nem beszélünk. Ja és nem mellesleg nem szeretek a középpontban lenni és szerepelni, én nem vágyom "csodáló" tekintetekre, meg hogy mindenki elmondja, hogy mennyire szép voltam :D Nem beszélve arról, hogy én mondhatni "antimenyasszony" vagyok, mert semmi kedvem nem volt azzal foglalkozni, hogy mi legyen a színkombináció, milyen meghívónk legyen és milyen étel legyen, na meg hogy egy időpontra szerezzek zenészt, fotóst, és helyszínt. De minden tiszteletem azoké a pároké, akik ezeket mind megszervezik :)

Szóval mi megbeszéltük, hogy azt a pénzt, amit egy átlag esküvőre elköltenénk, azt inkább magunkra fordítjuk és egy nászúttal egybekötött külföldi esküvőt terveztünk. Szülőknek még a végső döntés előtt elmondtuk az elképzelésünket és érveinket, megértették, semmi sértődés nem lett belőle. Majd közösen tartunk egy ebédet, vagy vacsorát és ennyi.

2016. márc. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!