Van itt olyan, aki szülők, rokonság, barátok stb nélkül házasodott? Húzták a szájukat?
Mi külföldre megyünk kettesben (plusz szervező, fotós). Az ok egyszerű: konkrétan nem igazán tudnánk kit meghívni :) barátok nagy része külföldön, rokonság nem nagy és nem is tartjuk a kapcsolatot, csak azért meg nem hívok meg senkit, mert úgy illik, ha egyébként soha nem beszélünk. Ja és nem mellesleg nem szeretek a középpontban lenni és szerepelni, én nem vágyom "csodáló" tekintetekre, meg hogy mindenki elmondja, hogy mennyire szép voltam :D Nem beszélve arról, hogy én mondhatni "antimenyasszony" vagyok, mert semmi kedvem nem volt azzal foglalkozni, hogy mi legyen a színkombináció, milyen meghívónk legyen és milyen étel legyen, na meg hogy egy időpontra szerezzek zenészt, fotóst, és helyszínt. De minden tiszteletem azoké a pároké, akik ezeket mind megszervezik :)
Szóval mi megbeszéltük, hogy azt a pénzt, amit egy átlag esküvőre elköltenénk, azt inkább magunkra fordítjuk és egy nászúttal egybekötött külföldi esküvőt terveztünk. Szülőknek még a végső döntés előtt elmondtuk az elképzelésünket és érveinket, megértették, semmi sértődés nem lett belőle. Majd közösen tartunk egy ebédet, vagy vacsorát és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!