Mit tennél ha megtudnád, hogy a párod régen apád szeretője volt?
Én nő vagyok, szóval átírtam magamban a kérdést.
Ha megtudném, h. a párom régen anyám szeretője volt:
1. Lehet megutálnám anyám amiért megcsalta az apámat.
2. A pasimat elítélném, h. egy szeretői státuszban volt, ami az én anyámmal történt.
3. Elborzadnék, hányingerem lenne, ledöbbennék, szakítanék, anyámat kitagadnám. kb.
Én a nő helyében azonnal léptem volna, ahogy megtudom, hogy a volt szeretőm a párom apja (bár nem is lennék senki szeretője úgy, hogy tudom, de ez másik kérdés). Előbb-utóbb minden kiderül, én meg nem akarnék balhét. Szóval ez fel sem merülne, hogy már a gyerekeket tervezem, és az a kérdés, hogy mi lenne, ha a párom kiderítené, hogy lapítottam a dologgal kapcsolatban, mint szar a fűben.
Fordított esetben nem érdekelne, hogy "gyájjj, hát rossz passzban voltam akkor" (nem, ez nem kifogás, aki ilyet megtesz, egy erkölcstelen r....c / hímringyó, a körülményektől függetlenül), ráadásul ugye belepiszkított a szüleim házasságába... akkor is, ha az adott szülőm nagyobb ludas. De azért az a tudat, hogy a mostani páromat nem érdekelte, nős-e/nem nős-e, csak viszketett a nuni (vagy esetemben pepitában, mert nőből vagyok)... azt a tudatot meg nem tudnám elviselni, hogy nemrég a szülőmmel hempergett, most meg velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!