Mit tennétek, ha az egyik rokonotok köszönés és búcsú nélkül, hosszabb időre külföldre költözne?
Figyelt kérdés
Jó a kapcsolatunk elvileg, nagynéni-unokahúg. Kissé bánt a dolog, szerintetek jogosan vagyok megharagudva az unokahúgomra?2016. márc. 10. 21:49
11/12 omba válasza:
Nekem sohasem volt normális családi háló, szóval én nem akadtam fenn ennél nagyobb dolgokon se. De úgy látom, a normális családi életben ez elég nyers dolognak számít.
De ne neheztelj, minek?
És rengeteg viccet tudnék idézni az "elvileg" szó valódi jelentéséről..
12/12 anonim válasza:
Én is hasonlóan léptem le otthonról, se szó se beszéd... ez mindenképpen a körülményektől függ hogy hogyan ment el. de nem hiszem hogy ez harag tárgyát képezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!