Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Húsvéti Nyuszi szombat...

A Húsvéti Nyuszi szombat este, vasárnap, vagy hétfőn jön?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az volt a kérdés, hogy létezik e húsvéti nyúl, vagy nem. A gyerekek szeretnek ilyesmiben hinni, a szülők pedig nem ártanak azzal, hogy vesznek egy két tojást, esetleg egy csomag ceruzát a gyermekeiknek.

Egyébként ajánlom mindenki figyelmébe (főleg akik elfelejtették, milyen is volt gyereknek lenni) az Én Pán Péter c. filmet.

6. válaszoló

2010. ápr. 2. 13:19
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Félre értetted. Semmi rossz nincs abban, ha vesznek a szülők apró butaságokat a gyereknek. Szép alkalom, kedves gesztus, és jó családi program. Bevallom, én is dugok el ajándékot a fiúknak, pedig a "kicsi" is elmúlt 20 éves:D

Egyszerűen annyira aranyosan jött ki a kérdés, és az első válas annyira szellemes volt, hogy nem lehetett kihagyni.

De bántó szándék nem volt benne, hidd el:)

2010. ápr. 2. 13:23
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Elhiszem :) Nem én pontozgattam le a válaszokat -nem szokásom :) Csak manapság annyira kötekedős sok ember itt a gyakorin, gondoltam megcáfolom őket.
2010. ápr. 2. 13:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

NO komment! Elmennt másik szálon megint ez a kérdés is!!DE hát kedves forumozók...megszoktuk ..nem igaz??

A válaszom vasárnap jön a nyuszi.....és remélem ezt a csodálatos hagyományt még sokáig megőrizzük!:)

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!

És nem érdekel ha ezért lepontoztok..

A Pán Páter meséből idézve:"...hiszek...hiszek HISSZEEKKKK!!":-D

2010. ápr. 2. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a kérdező a tíz egybehangzó válaszból már pontosan tudja, hogy vasárnap jön a nyuszi, a téma kimerült.

Attól még a nyuszinak se lesz baja, ha pár emberi szót váltunk egymással, lévén, a kérdező kapott választ.

Béke:)

2010. ápr. 2. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem jött a nyuszi, de papa mindig vett nekünk csokinyulat, amit aztán az igazi nyulam ellopott rendszeresen és felbontotta -.-"

Egyébként hivatalosan vasárnap jön, hétfőn locsolkodás, na abban már nálunk is aktív részvétel van, de sok veszekedés volt régen, mert mi nőneműek vagyunk a testvéremmel, és sosem kaptunk egy fillért sem, csak a locsolkodó fiúk :)

2010. ápr. 2. 14:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Eddig hozzánk szombat este jött, de idén 1-gyel többen vagyunk :) Gondoltam, a Picúrnak úgy adjuk át ezt a szokást, ahogy tényleg "szokás". Amúgy tényleg nem voltatok bántóak :-)
2010. ápr. 2. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
Hétfő reggel tojik az ablakba.
2010. ápr. 3. 09:54
 19/20 igasság válasza:
A nyuszi vasárnap jött elvileg nálunk mindig de ma az anyukám bejelentette,hogy hétfőn jön a nyuszi mert a koronavírus miatt biztos késnek az ajándékok. Ez nagyon elszomorított persze nem mondta hogy ő a nyuszi most se mondta csak kikövetkeztettem. Ez elkeserítő!!! Az anyukám átejtett de legalább megtudtam az igazságot.:(
2020. ápr. 11. 17:47
 20/20 anonim válasza:

vasárnap jön.

(Láttam sokan írták, hogy nem létezik a húsvéti nyúl. Szerintem mindenki abban hisz amiben akar, valaki hisz benne valaki nem.

2021. márc. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!