Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ha olyan helyzet...

Anyukák, ha olyan helyzet adódna, képesek lennétek akár ölni is a gyereketekért?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
én is leblokkoltam annó, s ez a célzási képességeimet rontotta. 3 rendőrt is lelötem s a birot is mire a vádlottat eltaláltam.
2016. márc. 8. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Aki írta ezt a bíróságon lelőtte a lánya gyilkosát mesét az mit szedett? :D Nem véletlenül van fejlett országokban a bíróságok bejáratánál kb. fémkapus ellenőrzés stb. Kizárt, hogy ilyen eset megtörtént volna. Kérek linket ha valóban megtörtént a hozzászóló szerint.
2016. márc. 9. 02:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Stephen King regénye, film is volt belőle, Ha ölni kell címmel.:-)

Egyébként én is ölnék értük, védelemből biztosan, a bosszú más kérdés. Nem biztos, hogy a gyors, könnyű halál a megfelelő.

2016. márc. 9. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha a gyerekemet fizikailag veszélyeztetnék (és súlyosabbról, szóval itt nem egy pofonról van szó, hanem inkább halálos kimenetelű dologról), akkor sztem borulna el annyira az agyam, hogy meg is ölném azt az illetőt.
2016. márc. 9. 10:57
 15/19 anonim ***** válasza:

"Stephen King regénye, film is volt belőle, Ha ölni kell címmel.:-) "

Nem Stephen King, hanem John Grisham, de amúgy igen. Jó könyv, érdemes elolvasni.

Én hirtelen felindulásból, a pillanat hevében biztos, hogy tudnék bármelyik szerettemért. Előre megfontoltan, bosszúálló jelleggel nem hiszem.

De ezt úgyse tudjuk, míg odáig nem jutunk...

2016. márc. 9. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenkiért ölnék akit szeretek.Még az állataimért is.
2016. márc. 11. 04:58
 17/19 anonim ***** válasza:
anyósért is???
2016. márc. 11. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:
12-es lehet, hogy most vannak fémkapuk de nem mindig voltak. Pl. egy német nő is lelőtte a pedofilt, aki megölte a gyerekét, még 1981-ben. Marianne Bachmeier, nézz utána.
2016. ápr. 4. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Időpont 03-09 02:46

Okoska. 80-as években, sőt a 90-es években is több eset volt arról, hogy a bírósági tárgyaláson lőttek le valakit. Érdemes utána olvasni mielőtt osztod az észt.

2016. ápr. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!