Az együttélés tartósabbá teszi a párkapcsolatot? Ti hogyan látjátok?
én úgy látom, hogy igen.
tapasztalatok, érvek ellenérvek.
várom nagy kíváncsisággal a válaszokat.
Felelősség és nyűg. Rengeteg plusz munka. Viszont ugye sokkal több időt tölt a pár együtt, mindennapos együttalvás, megjelenik a szex nélküli együttalvás.
Nem tudom, hogy tartósabbá teszi-e, az biztos, hogy az előző barátommal együtt éltünk suliidőben, aztán nyárra hazamentem a szüleimhez, aztán szakítottunk.
Az biztos, hogy amíg az ember nem cuccolt össze, könnyen mondja, hogy agyő, mert az csak egy szó, míg a szétköltözés sok huzavona, pláne ha az anyagi dolgok összekavarodtak.
Szerintem igen, amennyiben összevalók azok az emberek:) ha vége kell legyen vége lesz a dolognak, az biztos.
Én tudom, ha végre összeköltözünk nem lesz semmi gond...de az még 2,5 év :-O
Én ezt úgy nem mondanám,hogy tartósabbá teszi a kapcsolatot. Inkább azt mondanám,hogy "kiszűri" a nem egymáshoz valókat.
Ezt úgy értem,hogy az együttéléssel sok gond is együtt jár,megismerjük a párunk rossz oldalát is, látjuk munka után koszosan, este fáradtan, néha idegesen stb.stb. és alkalmazkodni kell. Akik igazán szeretik és tisztelik egymást,azokat összekovácsolja ez és végül is kiderül,hogy tudnak-e együtt élni.
Mert ugye ha az ember csak randizgat valakivel,mindig csak azt látja,hogy szépen ki van csinosítva, kedves, vidám minden rendben van, húú de szeretem (mert ilyenkor ugye mindenki próbálja a legjobb oldalát mutatni) és teljesen más,ha valakivel együtt élsz, ott már belekerülnek a hétköznapi dolgok,gondok amiket meg kell oldani.
Röviden: a jó kapcsolatot megerősíti, a kevésbé jót szétrobbanthatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!