Tényleg belefér egy kapcsolatba, hogy a pasi heti 1 alkalommal elmegy kocsmázni és közben fel se veszi a telefont?
"ÉN EZEN MINDIG KIAKADOK, mert legtöbbször spontán történik ez így, mikor várom hogy jön, kész a vacsi és erre kapok egy smst-jobb esetbe hogy később jön ne várjam mert találkozik a barátjával. VAN VISZONT AMIKOR NEM SZÓL"
Tehát elvétve előfordul az is, hogy nem szól... viszont a kérdező minden esetben kiakad.
Egyéb kérdés?
43, 46: Ja, hogy keressen olyan fickót, akivel kommunikálni is tud.
Azt hittem, a kérdezőnek fontos a párja - itt ugye van egy érzelmi rész, amit te nem élsz át, mikor válaszolsz, hiszen nem a párod -, ezért próbálja megjavítani a kapcsolatot. Egyébként szerinted végtelen a kínálat a férfiakból? Tetszik ez a dolog, mikor valaki az első probléma után felkötné az útilaput, és és usgyi... Ha nem sikerül dűlőre jutni, akkor az nyilván nem mehet így tovább, de azért remek ez a gyakori, ahol mindenki először azt tanácsolja, hogy hagyj ott csapot-papot, és menekülj... Fenntartom, hogy a nőnek előbb egy igen erős jelzést kell adnia. Ha a férfi nem ért a szóbeli kommunikációból, csak ez marad. Nem mondtam, hogy ismételje meg. Ha csak ebből állna az életük, az lenne a "játszmázás", ahogy te mondod, de ilyesmit itt a kérdésben nem láttam leírva.
Ha mindenki megszökne az első problémánál, szerintem fejenként 50 kapcsolata lenne mindenkinek, és sose állapodna meg senki.
43 és 46-os vagyok.
Én sem azt mondtam, hogy az első problémánál szakítani kell. A játszmázást pedig pont ezekre a célozgatásokra értettem...mert erre vagy vevő a másik vagy nem. Ha valaki nem ért a célzásból, arra nem lehet haragudni. A legtöbb ember nem gondolatolvasó és legjobban a szóból ért. Szóval ezért mondtam, hogy szerintem nincs értelme célozgatni...ehelyett kommunikálni kéne, mert sokkal gyorsabb, tisztább, egyszerűbb megoldás. De ti tudjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!