Tényleg belefér egy kapcsolatba, hogy a pasi heti 1 alkalommal elmegy kocsmázni és közben fel se veszi a telefont?
de miért kell hívogatni? neked jól esne,hogyha a barátnőiddel találkoznál. jól érzitek magatokat, elbeszélgettek, nevetgéltek. erre elkezd hívni a párod hogy mikor jössz már, esetleg veszekedik is veled. neked tényleg, hogy esne?
szerintem a haverjai előtt is szégyelli,hogy ennyire hívogatod abban a pár órában is, ezért is nem veszi fel.
nem egy kamasz fiúnak vagy az anyja, hanem van egy felnőtt párod. nem kell ennyire félteni.
mert egy idő után hidd el,hogy bele fog unni,hogy semmit nem csinálhat anélkül,hogy ne hisztinél miatta.
nem értem miért baj,ha vannak barátai és találkoznak is hetente 1x.
Persze, találkozzon a barátaival - bár ha állandóan csak sörözni járnak, az elég alacsony színvonalú szórakozás, de hát kinek mi... Ezzel szerintem sincs probléma.
Viszont nem szólni pofátlanság. Ha meg konkrétan hazudozik, hogy már megy haza, aztán se szó, se beszéd elmegy máshova és még csak fel se veszi a telefont... tök jogos a kiakadásod szerintem. Halálra parázhattad magad, mert bármi történhetett volna vele.
Nem kell a másik seggébe bújni, de ha együtt élsz valakivel, az a minimum, hogy szólsz neki merre vagy, mikorra vagy várható kb, ne várjon meg a vacsival, stb. Ez olyan alap dolog felénk, nem korlátozás meg engedélykérés, csak az ember jobb szereti tudni, nem?
Mar bocs, de ez igen taplo dolog volt a reszerol. Eloszor azt mondja hogy 20 perc es jon, aztan nem kepes arra, hogy
a) a baratainak azt mondja hogy figyeljetek, mennek de epp most mondtam az asszonynak hogy mindjart hazaerek
b) felemelje a telefont, hogy kozbejott valami megse most megyek csak kb 2 ora mulva
es itt nem arrol van szo hogy haverokkal van vagy nem, nem is arrol hogy "elszamoltatnad", hanem arrol, hogy ha mond valamit, akkor a szajabol ne csinaljon segget.
Aki azt mondja, hogy ez normális…írok személyes példákat.
Személyesen ismerek 2 férfit, akik kb. úgy kezdték, mint a párod…néha eljártak sörözni. Mondjuk egy évben egyszer szerveztek egy fiús hétvégét a barátaikkal és ekkor úgy vélekedtek, hogy ez így elég is. Ezzel nincs is probléma. Aztán teltek az évek és mostanra odáig fajult a dolog, hogy heti 3-szor berúgnak és évi több alkalommal szerveznek fiús hétvégéket, ami masszív alkoholizálást jelent.
Más kérdés, hogy a párkapcsolatuk is olyan amilyen és az asszony ezt minek tűri, de hát nem vagyunk egyformák.
A kapcsolat elején még lehet, hogy aranyos a kis drága, szegény, másnaposka…de egy idő után ez végtelenül visszataszító és kiábrándító.
És igen, más szórakozási, kikapcsolódási formát miért nem keres a párod?
Aki azt mondja, hogy ez normális…írok személyes példákat.
Személyesen ismerek 2 férfit, akik kb. úgy kezdték, mint a párod…néha eljártak sörözni. Mondjuk egy évben egyszer szerveztek egy fiús hétvégét a barátaikkal és ekkor úgy vélekedtek, hogy ez így elég is. Ezzel nincs is probléma. Aztán teltek az évek és mostanra odáig fajult a dolog, hogy heti 3-szor berúgnak és évi több alkalommal szerveznek fiús hétvégéket, ami masszív alkoholizálást jelent.
Más kérdés, hogy a párkapcsolatuk is olyan amilyen és az asszony ezt minek tűri, de hát nem vagyunk egyformák.
A kapcsolat elején még lehet, hogy aranyos a kis drága, szegény, másnaposka…de egy idő után ez végtelenül visszataszító és kiábrándító.
És igen, más szórakozási, kikapcsolódási formát miért nem keres a párod?
"Kérdező én nem cirkuszolnék a helyedben hanem ugyanígy visszadnám a kölcsönt."
Persze, kezdjenek el játszmázni. Ez ám az érett, felnőtt hozzáállás.
Beszéld meg vele, hogy mi bánt, találjatok megoldást a problémára, kössetek kompromisszumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!