Abszolút kettőtök ügye. Senkinek semmi köze hozzá.
Tudok olyan esetről, amikor a vő idősebb volt az apósánál, s az após nászajándékba gépkocsit vásárolt az ifjú párnak. :-)
Ne törődj vele. Ha látja, hogy boldogok vagytok, majd megbékél.
2016. márc. 8. 13:19
22/26 anonim válasza:
Nagy korkülönbség???Köztem és a hapsim között 27(!!!) év van, de még ilyen vad és gyönyörteljes szexuális kapcsolatom nem volt.Életemben először szerelmes vagyok;)
Ne törődj vele, ha látja, hogy tényleg komolyan gondolod, akkor el fog fogadni.Sok sikert nektek;)
2016. márc. 8. 15:12
23/26 anonim válasza:
Nyilván azért kell egy vadidegen fórumon bizonygatni, hogy milyen jól dug az öreg párod, mert ez egy annyira ideális kapcsolat :)
2016. márc. 8. 17:11
24/26 anonim válasza:
Normális és tökéletesen megértem. 18 évesen kéne a fenének egy 40 éves. Lehet meg sem élné a gyerek diploma osztóját. A férfia többsége amúgy is hamarabb hal meg, sokáig lennék özvegy.
2016. márc. 18. 07:27
25/26 anonim válasza:
23-as Szerinted mit tudna nyújtani nekem egy 30 éves taknyos kis kretén?Szexuális tapasztalat kevés, nem hiszem, hogy teljesítené vadabb vágyaim.Emellett nagyon sok fiatal még mama szoknyáján ül, tehát kéne a büdös francnak.
2016. márc. 19. 07:52
26/26 anonim válasza:
Semmi gond nincs. A lány tapasztalatot szerez. Egy 40 éves férfi több szexuális tapasztalattal rendelkezik, mint egy 18 éves fiú. Dugnak párszor és ennyi. Úgysem maradnak együtt ne legyetek már ennyire naivak. Nem is tudom, miért kellett bemutatni a szülőknek. Érezzétek jól magatokat és ennyi. Nehogy már más emberekkel foglalkozzatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!