Normális, ha anyuka nem tudja elfogadni a korkülönbséget?
A párommal egy ideje együtt vagyunk. Túlestünk a családi ebédeken, de! A párom édesanyja neheztel rám, mert 18 év korkülönbség van köztünk.
Zavar egy kicsit, mert szeretjük egymást, nem csak pár éjszaka erejéig van szükségem a lányra (ennél többről van szó), normális munkám van.
Normális, ha neheztel rám?
40Ffi
Már miért ne lenne normális?
Ki a fene akarná, hogy a gyerekének anyja-apja korabeli partnere legyen?
Tény, hogy nem a szülő dönt, a gyerek választ, de az meg a szülő döntése, hogy örül-e vagy nem. Jobb lenne ha megjátszaná?
Idővel megbékélhet, sőt megkedvelhet.
A fiam 21 éves,a barátnője 31.
Eleinte zavart,hogy ennyivel idősebb a barátnője,de lenyeltem. Látom a fiamon,hogy boldog és nekem csak ez számít. Nagyon szépen megvannak,szeretik egymást.
Ha fordított lenne az eset,hogy lányom van és idősebb a barátja,akkor is megemészteném valahogy. A lényeg a gyerekem boldogsága lenne.
Egy 22 éves k@rva hamar le fog lépni cimbora. Egy ideig jó, meg minden. Elhiszem hogy hamvas, meg imponál egy fiatal csaj... De hozzád képest még gyerek. Bulizni, pasizni, élni akar.
Ezt tudja anyukád.
Szerintem normális, és érthető hogy a párod anyja a 22 éves lánya mellé nem egy 40 éves embert képzelt el. Lehet korban közelebb állsz a párod anyjához és apjához.
Sokan írják hogy félti hogy kihasználod stb.. De én pont a másik oldalt láttam egy barátnőm húgánál. Imponált a 20 éves csajnak a 40 éves pasi, mert volt kocsija, háza, utazgattak és ezt egy korabeli 20-22 éves nem tudta megadni. Eltelt pár év és a pasi még "öregebb" lett hozzá, a csaj pedig kezdte saját magának is megteremteni ezeket a dolgokat (sokat dolgozott is) ami ugye 20 évesen nem volt meg. Hirtelen már nem volt akkora azám az autó mert neki is lett stb... Szóval lapátra tette a pasit akkor közel az 50 hez nem biztos hogy csak úgy leakaszt egy nőt öregségére. A csaj meg közel a harminchoz még simán pasizhat. Szóval itt te is sérülhetsz csúnyán. Mert 10 év múlva már 50 leszel ő meg 32. Simán az apjának fognak nézni. És neked fog a legjobban fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!