Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők, akiknek...

Vannak itt olyan nők, akiknek a férjük katona vagy rendőr?

Figyelt kérdés
Milyen az életetek, a kapcsolatotok? Milyen ha esetleg több napig nincs otthon, vagy bevetésen van? Ha gyereketek is van, hogyan bírja?

2016. febr. 26. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En mar megszoktam, h ha elmondom, mennyit van tavol a ferjem, mindenki azt gondolja, h masik no van a dologban. Van, aki ki is mondja, van, aki sokat sejtetoen hallgat.

6.

2016. febr. 28. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Azért nem kell leborulni a rendőrök előtt,nagyon sokan dolgoznak több műszakban,túlórázva keményen (orvos,ápoló,mentős,gyári munkás stb)

A félrekamatyolgatás meg azért jellemző jobban rájuk,mert (és ez most nagyon közhelyes lesz) a nők buknak az egyenruhára.Egy rendőrnek egyszerűen könnyebb csajozni.És ez már az illető férfin múlik,hogy él-e vele vagy nem.Biztos sok rendőr hűséges,na de beláthatjátok,nem hiába alakult ki az a kép a rendőrökről,hogy szoknyapecérek.Nem egy rendőr ismerős,haver van,ezeket mind tőlük tudom.Na meg nem egy ribit ismerek aki rendőr szeretője volt (vagy még az)

2016. febr. 28. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
39%

Nem. Nem kell leborulni!

"... túlórázva keményen (orvos,ápoló,mentős,gyári munkás stb).."

De ilyen összehasonlitásokért is kár, meg nem ők szerepeltek a kérdésben!

Érdekes, hogy mindenkinek van rendőr haverja akik qrvára kibeszélnek mindent!

2016. febr. 28. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem rendőr haverom van,hanem konkrétan a baráti köröm 90%-a áll rendőrökből,így igen,ez is szóba került nem egyszer.Az már más tészta,hogy én állami cégnél dolgozom,és ott is megy a félrekamatyolgatás elég rendesen a kollégáknál.
2016. febr. 29. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!