Hogyan kerülhetek nevelő szülőkhöz?
Nagyon rossz körülmények között élek de ha elmennék a családsegítőhöz lehet h csak rosszabb lenne. Vagy ha mégis elvennének a szüleimtől akkor valamelyik rokonomhoz vagy intézetbe raknának.
Vagy egyszerűen kinevetnek hogy ez "nem próbléma". (nem vernek de nem tudnak bánni a pénzzel és ennek én látom a kárát)
13 éves vagyok
Azt viszont nem írtad le, kérdező, hogy akkor mire megy el a pénz, mire költenek feleslegesen a szüleid. Mert ennyi infóból akár azt is gondolhatnánk, hogy egyszerűen szegények vagytok.
(Amúgy az iskolapszichológust köti a titoktartás, senkinek sem fog szólni arról, ha te felkeresed. Bár számodra, aki inkább vadidegen emberekkel élne a szülei helyett, nem annyira értem, miért probléma, ha kiderülne a szüleid számára, hogy beszéltél valakivel.)
hát ez egyáltalán nem probléma. nekem van 4 farmerem 8pulcsim, 10nél több pólóm, de igy is kb 1hétig ugyan abban a farmerben vagyok és 2-3 pulcsit váltogatok.
Szóval ne hisztizz.
Ő csak egy kétségbeesett lány, aki feljött erre az oldalra tanácsokért, egyedül nehéz lenne lépni. Amint olvastátok, nincsen más támasza, se ofő, se pszichológus, se nagyszülő, hozzátartozó. A szúmülei nem tudnak bánni a pénzzel, ami gondolom azt jelenti, hogy hónap végén már kevés van vagy nincs is. A normális áramszolgáltatás minden házban alap, de ez úgylátszik náluk nem. Nem kell
támadni, hogy legyen önálló, menjen mosni meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!