Krisztina, Judit. Szerintetek melyik nevet adjam a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Nektek melyik név tetszik jobban ?2010. márc. 31. 18:28
1/31 anonim válasza:
Nekem mindkettő.Esetleg add mind a kettőt.
2/31 anonim válasza:
Én a Krisztinára szavazok. Olyan aranyos kis név, főleg úgy, hogy Kriszti. :)
3/31 anonim válasza:
Inkább legyen Kriszti, az jobban tetszik (:
4/31 anonim válasza:
Nekem a Krisztina jobban tetszik.
6/31 anonim válasza:
Szerintem szebb név a Krisztina.
7/31 anonim válasza:
Attól függ, hogyan passzol hangzásilag a vezetéknévhez. Mindkettő szép, én a Krisztire voksolok. De van még hasonló hangzású, mint a Viktória, Szilvia, Imola.
8/31 anonim válasza:
A Judit egy bibliai /zsidó/ név, a Krisztina 16-17. századi. Az utóbbit /Krisztina/ talán jobban lehet becézni és az egész világon népszerű.
9/31 anonim válasza:
Krisztinára szavazok. Egyrész igy magában is jobban tetszik,meg sok fajta becézése van és jók (Kriszti,Kiki,Tina,Krisz,Krisztin,Kika)
10/31 anonim válasza:
Még annyit, hogy a Juditra semmi képpen nem szavaznék. Elég kemény és szigorú hangzása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!