Ti kibírnátok, kepesek lennetek ra?
Akkor miért a testvér veheti meg a házat szinte ingyen? Miért nem a tiétek lesz?
Vagy akkor vegye meg rendes áron a testvér a házat, hogy abból ki lehessen fizetni a hitelt.
Ő megkapta szinte ajándékba és még ti fogjátok évekig fizetni???
Én ezt nem értem.
Ha meg hitel van a nevemen, akkor az a minimum, hogy minden hónapban elkérem a befizetés igazolását a szülőktől. Nem pedig várok, hogy egyszer csak kiderül, hogy nem fizetik.
Érdeklődjetek, hogy milyen lehetőségek vannak.
Pl. sokan nem fizetik hónapokig és akkor a bank felajánl egy kedvező végtörlesztést, ami töredéke a konkrét tartozásnak. Keressetek egy szakember, aki ilyennel foglalkozik és hátha van valami megoldás.
7 évig még 110 ezret fizetni havonta, úgy hogy még csak nem is a tiétek lesz a ház nem jó megoldás.
Aki nagy összegű hitelt vesz fel úgy, hogy még csak remek, stabil állása sincs mellé, hogy könnyen kifizethessen, nos, olyannal nem kezdenék, nem kis szakadék lenne az anyagiakhoz s a biztonsághoz való hozzáállásunkban...
Másnak főleg nem veszünk fel hitelt (nem érdekes, mi az ok), illetve ha igen, akkor szinte mindig vállalnunk kell, hogy megeshet, hogy mi fizetjük ki (vannak olyan emberek, akikben tökéletesen megbízom, hogy kifizetik, de azok saját személyükben vennék fel azt. ritka az az eset, hogy nem kapna hitelt, de pénzhez fog jutni s majd abból...).
ne haragudj,de itt valaki téged nagyon hülyére akar venni, még az is lehet,hogy a barátod is, mert látja, szerelmes vagy
egyébként nem tudom,hogy nem törvénybe ütköző-e, hogy csak az egyik egyenes ági leszármazott kap valamit,a másik meg nem...
#20-as, én nem azt mondtam, hogy baleknak kell lenni, mert ha nem, akkor egy sz.r alak vagy, hanem azt, hogy segíteni sokkal jobb egy ilyen helyzetben, mint nem segíteni, csak azért, hogy Nehogy ne legyen nyaralás, meg jobb autó...
Ha meg valaki baleknak nézi és kihasználja azokat, akik a segítségükre sietnek, az az ő felelősségük (jelen esetben egyébként nem ez volt a helyzet, ha jól értettem).
Ha pedig te segítettél, vagy nem segítettél, az meg a te felelősséged. #13 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!