Úgy érzem nagy bajban vagyok, talán egyedül az én
hibámból, talán egy picit ráfoghatom a múltamra. De
hogyan tovább?
1/18 A kérdező kommentje:
2 éve itthon vagyok lányommal, de vele is sokat csavizunk, nem foghatom a bezártságra. Amúgy meg idegenekkel jól kijövök, bárhol eldumálok bárkivel. De közeli ismeretégekkel csak morgok, vagy nekik, vagy mögöttük.
Hát változz meg, ha ez téged zavar... Viselkedj máshogy, hallgasd meg másoknak mi a baja veled... És mondjuk azért mert mászkálsz a gyerekkel még lehetsz bezárva, csak a gyerek társaságában...
2010. márc. 30. 23:45
3/18 A kérdező kommentje:
Egy két napig megváltozok, aztán ugyanúgy mérgelődök mindenen. Nem bírom magam visszafogni.
Akár magamat olvasnám.Ezerszer probáltam változni,egy ideig műkődik és utánna ujra bunkó az illető.Nem tudom a választ de mivan ha tényleg nem bennünk van a hiba.
2010. márc. 30. 23:49
Hát ha nem veszel magadon erőt akkor előbb utóbb egyedül maradsz... És még a lányod sem lesz tutira, mert vele is megromolhat emiatt a kapcsolatotok, én is tapasztaltam anyukámmal... Ennyi. Ez nem elég motiváló?
2010. márc. 30. 23:51
Sziasztok, nekem az jutott eszembe, hoyg nem lehet ez valami visszamaradt gyermekágyi vagy kismama depi? Mert én is sokszor vagyok ilyen. 9 hónapos a lányom.
2010. márc. 30. 23:56
Lehet hogy az a baj hogy 2 éve otthon vagy és mindig ugyanazok vesznek körül, idővel kiismered a másikat ismered ezután már nem látod olyan rózsaszinek a dolgokat. Próbálj meg valami újba kezdeni, az elszigetelődés depihez vezethet. Változtas az életeden, sport, munka, tanfolyam...
2010. márc. 31. 01:05
szerintem is lehet visszamarad kismama depi. nekem egy ismerosom ilyen a vegen odaig fajult a dolog h ilyen uldozesi maniaban szenved, mindenki ellenseg, mindenki kem...
Nekem ilyen teren szerencsem van en visszajottem dologzni es igy tarsasagban vagyok. mivel itt nincs semmi gyes es gyed a csaladi kassza nem birja el haz en nagyobb jovedelmem kiesik. Jarok kismama baba klubba akikkel kb egy idoben szultem, kozulok csak en dolgozom es latom h egy ket csaj mennyivel depisebb. nem tudom miert van igy... szerintem talalj vmi elfoglaltsagot ahol ujra trasasagban lehetsz akar csak reszmunakidore lehet h segitene lelkiallapotodon.
2010. márc. 31. 01:06
Sztem neked egy pszichológusra lenne szűkséged.(nem viccből)
2010. márc. 31. 02:14
Depresszió, egyértelmű.
Vagy megtalálod magadban a kiváltó okot vagy környezetváltozás vagy dilidoki.
Egyébként én ez utóbbit nem javaslom, ahogy tudnak javítani a helyzeteden úgy akár mélyebbre is tudnak rántani, ha el tudod magad könyvelni egészségesnek akkor nem kell dilidoki egy ilyenhez.
2010. márc. 31. 04:44
Kapcsolódó kérdések: