Mit szólnál ahhoz, ha a párod nem szeretne saját gyermeket de nagyon szívesen örökbefogadna?
Én pontosan ugyanígy vagyok vele,a mi családunkban rengeteg halva szülés,magzatelhalás ,vetélés .. genetikai eredetű (öröklődhet) megbetegedések . Már 13 éves koromban eldöntöttem,hogy véletlenül sem fogok teherbe esni és életképtelen,vagy eleve halott ,esetleg beteg gyereket szülni .Előre nem lehet megmondani,lesz-e baj ,50-50%(ezt orvos mondta) .Én kihagyom ,pedig egészséges vagyok .
Úgyhogy nem mindnekit az tart ám vissza,hogy lógni fognak a mellei,vagy meghízik ..
Nekem nagyon tetszene, bár nő vagyok.
Annyira elképesztő, hogy ha egy nő magára is mer gondolni, már önző. Ti otthon maradnátok a saját véretekkel, vagy azt már nem? Könnyű saját vérről beszélni, amikor csak felcsinálsz egy nőt, az végigszenved 9 hónapot, vaginától ánuszig szakad, aztán lehet nyávogni, hogy nincs szex, majd egy év múlva lelépni a fiatalabbal, aki nem szült. Otthagyni az ocsmány hájpacnit. De hé, legalább a nevünk tovább öröklődött, legalább valakinek az apja vagyunk, eljöhet évente egy hétre nyaralni. Csodaszép az apalét.
Bezzeg ha nektek esne le a herétek a gyereknemzésbe, már nem lenne ennyire fontos.
(Nincs gyerekem, nem hagytak el, csak ezt látom.)
Teljesen mindegy az indok, ha valaki így érez a témával kapcsolatban, nem számít, mit gondol a másik. Pláne akinek nincs méhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!