Mit tegyek ha nem tudom lerázni az élettársam. Nem szeretem nem számíthatok rá. Hiába akarok szakítani egyszerűen nem megy el. mit lehet tenni?
Megmondod neki, hogy nem szereted és költözzön el 3 nap alatt. Az a legjobb, ha 2 szomszéd / barát is jelen van. Hívsz lakatost, lecserélteted a zárat, a cuccait kirakod az ajtó elé. Hívsz rendőrt, és megkéred, hogy segítsenek.
Attól, hogy be van jelentve, semmilyen joga nincs a te tulajdonodban.
Ha randalírozik, rendőrt hívsz.
Ha te vagy a tulaj, akkor kezd azzal,kényszerkijelented...5-10 ezer forint.
Utána,ha nem megy el,rendőrség.
Bemész az önkormányzathoz a tulajdoni lappal/adásvételi szerződéssel, ami igazolja, hogy te vagy a tulajdonos/haszonélvező, és kijelented.
Egyébként teneked kellett bejelentened, máskülönben nem lehetne bejelentve.
Szabsz neki egy a határidőt, hogy addig menjen el.
a kényszerítő eszközöket a többiek leírták.
Kényszerkijelentés akkor működik, ha tanúkkal tudod igazolni, hogy nem lakik ott. Mivel ott lakik, ez nem fog működni. (Nekem egy korábbi albérlőt kellett így kijelentenem, de ő tényleg nem lakott már ott, tudtam igazolni.)
Az agressziót én nem tartom megoldásnak.
Bár kicsit más helyzetben voltam, de én is elég nehezen tudtam megszabadulni az exemtől. Nekem az jött be, hogy lett új kapcsolatom, és amikor bejelentettem, hogy jön hozzám az új párom, akkor hirtelen az exemnek is sürgős lett a költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!