Mostanában az idősebb férfiak érdekelnek, ez probléma?
én is az idősebbekhez vonzódom.
tök normális dolog.
Szerintem "legbelül" csak felvágsz a korosztályod előtt, hogy az idősebb korosztály érdekel.
Keresd meg az okát, hogy miért nem tudsz kijönni a korosztálybeliekkel. Rejtett apa komplexusod van? Lenézed a korodbeli srácokat? Az nem válsz hogy mind gyerekesek... mert nem mindenki az és ez elég durva általánosítás.
A normális az lenne ha a korodbeliekkel is jól kijönnél.
Felvágok? Ki előtt? Egy barátnőm van, nincsenek lány barátaim, sosem jöttem ki a lányokkal. Én egy szóval sem mondtam azt, hogy nem jövök ki a velem egykorúakkal, sőt azt sem, hogy gyerekesek lennének...
Csak egyszerűen az idősebb férfiakkal jobban szimpatizálok.
Teljesen megértelek, én is így voltam. Volt is pár kapcsolatom, és én azt vettem észre, hogy sokkal figyelmesebbek voltak velem mint a fiatalabbak. Már nem a "bandázás" volt a lényeg.
A férjem mégis (csak) egy 4 évvel időssebb férfi lett.
Teljesen meg tudlak érteni, engem sem érdekelnek a korombeliek, de én egy évvel idősebb vagyok nálad :) Egyszerűen kiábrándító. Régen az embereknek 25 éves korára komoly felfogása volt. Most mi történik? Eszébe nem jut ilyen idős korban, hogy családot alapítson, hogy talán ideje elszakadni a gyerekkortól. Áhh ezért nem foglalkozom velük, egyébként is sokkal jobban vonzanak azok a férfiak, akik már érettebbek, tehát egyúttal idősebbek is.
Persze nem törvényszerű, amit fent mondtam, vannak kivételek, rájuk nem vonatkozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!