Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK! Mit tennétek az...

FÉRFIAK! Mit tennétek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Anyukátok és a feleségetek között örökös viták, sértődések vannak a közel (nem együtt) lakás miatt. Az elköltözéshez hitelre lenne szükség, illetve minden spórol pénzre, és maga a lakáskeresés, költözés se maceramentes. A jelenlegi lakás a vitáktól eltekintve jó. A probléma a két fél között nem megoldható, több szöri próbálkozás után sem.
2010. márc. 29. 13:07
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
29 vagyok. Azért nősültem meg, mert szeretem a feleségemet. Továbbá azt hittem, hogy a házasság (ilyen szinten) összeegyeztethető anyukámmal. Persze nem azt mondom, hogy ha anyu arra kér, akkor életem végéig agglegény maradok.
2010. márc. 29. 14:06
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy Neked anyukád az első, a második, a harmadik és csak utána jön a feleséged :S
2010. márc. 29. 14:08
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
ha anyukád nem lenne őnző, ha nem akarna kisajátítani vagy te egy picit felnőttebb FÉRFI lennél nem is lenne semmi probléma
2010. márc. 29. 14:09
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
összeegyeztethető a házasság, de akkor ha nekem nem hiszel, nézz körül a környezedben, h hány ember él úgy házasságban, h mellette az anyjával naponta-kétnaponta találkozik, beszél telefonon......neked anyukád a első, ezek után a feleségedtől mit vársz? neki ez nem tetszik tiszta sor....az anyukád nem fog változni, a felséged se fog....neked kell eldöntened, h kell e így a feleséged, vagy inkább anyukádat választod, mert megy a kettő is, de nem így ahogy Te leírod
2010. márc. 29. 14:19
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de neked nem feleség, hanem csattogós szárnyú falepke kellett volna.

29 évesen ennyire "anyuci pici fiának" lenni...

A feleségednek teljesen igaza van, sajnálom szegényt.

2010. márc. 29. 14:36
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

hála az égnek én párom ból kineveltem ezt,ő is képes volt este lefekvés előtt felhivni az anyját,beszámolni,hogy mit adtam neki enni,sőt,még azt is megmondani,h miylen filmet néztünk...

egy NŐnek nem egy kisfiú kell,hanem FÉRFI,aki nem az anyaj szoknyáját fogja...

tényleg csattogós lepke kellett volna neked...

22/L

2010. márc. 29. 14:44
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom, mit tennék: leállítanám anyámat, de rohadt gyorsan!!!

Te hol vetted az eszedet, hogy ezt hagyod? Hogy anyukád beszáoltat arról, hol jár a feleséged???

Ember, nőjj fel, anyukádat állítsd le (csak te tudod)!!! Felnőtt ember nem csak azzal tudja a háláját kimutatni, hogy naponta ötször felhívja anyucit és elmeséli részletesen, mit csinál a neje...

akadjon le rólatok, de nagyon gyorsan.

Mondjuk amíg itt nem látod a problémát, addig úgyse hiszel nekünk, kár volt tanácsot kérni... Nejed remélem mielőbb menekül, mert te anyuci pici fia vagy elsősorban, és csak másodsoran férj.

Nem kell elköltözni, de anyukádat tanítsd meg az új rendre. Ami pontosan úgy hangzik, ahogy a feleséged kéri, ugyanis te már elsősorban férj vagy, új családod van, aki a feleséged jelenleg és ez a család várhatóan bővülni fog majd a gyerekeiddel, de anyukád ebben már nincs benne semmiképp!!!

2010. márc. 29. 15:04
 28/43 anonim ***** válasza:
15:04-es egy értelmes ember, köszönjük
2010. márc. 29. 15:08
 29/43 anonim ***** válasza:

31/N

Engem nem zavarna ha a anyós érdeklődne minden nap hogy mi újság, hová mentünk vacsorázni, mikor megyek tornára ilyesmi. Az én szüleimnél volt hasonló, édesapám majdnem minden nap felment a nagyszüleimhez, fél-1 órát ott volt, nagymamám sokszor vacsiztatta ott... Anyukámat ez egyáltalán nem zavarta, mert cserébe sokszor küldött nagymami valami finomat, sőt nagymamám tanította meg őt is főzni. Persze ehhez az is kellett, hogy a férfiak vitájában (apukám-nagypapám kontra anyukám) mindig anyukám mellé állt, és sose akart bekavarni.

Szóval visszatérve, én mint nő, nem haragudnék, csak akkor ha anyós folyton beülne hozzák, és nem tudnék tőle pihenni mert őt kell kiszolgálni. De ha csak arról van szó, hogy a férjem elmesél neki sokmindent, meg a férjem jár át hozzá, annak még örülnék is. :)

2010. márc. 29. 15:35
 30/43 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy van abban valami, hogy ez már túl sok, de hogyan közöljem ezt anélkül, hogy megbántanám anyut? Tapossak a lelkébe?

Ahogy az utolsó írta, hozzánk nem szokott átjönni anyukám, csak azt kéri, hogy én(mi) menjek.

2010. márc. 29. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!