FÉRFIAK! Mit tennétek az alábbi helyzetben?
Ne haragudj, de neked nem feleség, hanem csattogós szárnyú falepke kellett volna.
29 évesen ennyire "anyuci pici fiának" lenni...
A feleségednek teljesen igaza van, sajnálom szegényt.
hála az égnek én párom ból kineveltem ezt,ő is képes volt este lefekvés előtt felhivni az anyját,beszámolni,hogy mit adtam neki enni,sőt,még azt is megmondani,h miylen filmet néztünk...
egy NŐnek nem egy kisfiú kell,hanem FÉRFI,aki nem az anyaj szoknyáját fogja...
tényleg csattogós lepke kellett volna neked...
22/L
Megmondom, mit tennék: leállítanám anyámat, de rohadt gyorsan!!!
Te hol vetted az eszedet, hogy ezt hagyod? Hogy anyukád beszáoltat arról, hol jár a feleséged???
Ember, nőjj fel, anyukádat állítsd le (csak te tudod)!!! Felnőtt ember nem csak azzal tudja a háláját kimutatni, hogy naponta ötször felhívja anyucit és elmeséli részletesen, mit csinál a neje...
akadjon le rólatok, de nagyon gyorsan.
Mondjuk amíg itt nem látod a problémát, addig úgyse hiszel nekünk, kár volt tanácsot kérni... Nejed remélem mielőbb menekül, mert te anyuci pici fia vagy elsősorban, és csak másodsoran férj.
Nem kell elköltözni, de anyukádat tanítsd meg az új rendre. Ami pontosan úgy hangzik, ahogy a feleséged kéri, ugyanis te már elsősorban férj vagy, új családod van, aki a feleséged jelenleg és ez a család várhatóan bővülni fog majd a gyerekeiddel, de anyukád ebben már nincs benne semmiképp!!!
31/N
Engem nem zavarna ha a anyós érdeklődne minden nap hogy mi újság, hová mentünk vacsorázni, mikor megyek tornára ilyesmi. Az én szüleimnél volt hasonló, édesapám majdnem minden nap felment a nagyszüleimhez, fél-1 órát ott volt, nagymamám sokszor vacsiztatta ott... Anyukámat ez egyáltalán nem zavarta, mert cserébe sokszor küldött nagymami valami finomat, sőt nagymamám tanította meg őt is főzni. Persze ehhez az is kellett, hogy a férfiak vitájában (apukám-nagypapám kontra anyukám) mindig anyukám mellé állt, és sose akart bekavarni.
Szóval visszatérve, én mint nő, nem haragudnék, csak akkor ha anyós folyton beülne hozzák, és nem tudnék tőle pihenni mert őt kell kiszolgálni. De ha csak arról van szó, hogy a férjem elmesél neki sokmindent, meg a férjem jár át hozzá, annak még örülnék is. :)
Lehet, hogy van abban valami, hogy ez már túl sok, de hogyan közöljem ezt anélkül, hogy megbántanám anyut? Tapossak a lelkébe?
Ahogy az utolsó írta, hozzánk nem szokott átjönni anyukám, csak azt kéri, hogy én(mi) menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!