Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy kérés, hogy ebben a...

Nagy kérés, hogy ebben a helyzetben ne hagyjon egyedül?

Figyelt kérdés
A barátommal távkapcsolatban élünk,mindketten 19 évesek vagyunk. Anyukámnak váratlan műtétje lesz a héten egyik nap,pont aznap,amikor a barátom bulizni menne. Máskor esténként skypeon beszélünk,így nekem jó lenne,ha aznap este otthon lenne és tudnánk beszélni,hogy ne legyek egyedül,mert már most nagyon aggódom. Nem akarja kihagyni a bulit..nagy kérés ez tényleg? Szükségem lenne rá...
2016. febr. 1. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Konkrétan elhangzott a kérés a részedről, hogy maradjon otthon, vagy csak célozgatsz, utalgatsz, és várod, hogy a pasid kitalálja a gondolataidat? Mit mondott erre és milyen jellegű lenne ez a buli?

Én annyira nem akadnék ki, most Skype-on keresztül egyébként sem lenne olyan a közelsége, mint személyesen. Buli előtt tudtok beszélni.

2016. febr. 2. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt távkapcsolatom...

Abban az időben elég sok mindenen mentem keresztül, amiket most nem akarok részletezni, de megvolt a magam baja. Konkrétan soha nem volt mellettem, hiába lett volna szükségem rá, még elmondani sem tudtam neki semmit.

Ez valóban nem kapcsolat így, én is elgondolkodnék, minek egy olyan ember, aki van, de valójában mégsincs...

2016. febr. 2. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem nagy keres egyaltalan. Kerted? Hogy? Egyertelmuen?
2016. febr. 2. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg mennyi idot kene beszelni skypeon? Egy buliban is felre tud vonulni akar a reteratra felorara hogy skypeoljon veled addig a telefonjan
2016. febr. 2. 10:03
 15/18 anonim ***** válasza:

miért vagy ezzel a fiuval?

láthatod mennyire vagy neki fontos...kérnéd sem kellett volna...ehelyett a bulit választja.

2016. febr. 2. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Lehet egyszerű a kérdés, de a válaszhoz ennyi infó nem elég :)

Nyilván nem mindegy, milyen műtéte lesz anyukádnak, komoly, vagy csak a benőtt körmét vágják ki?

Kérdés, miért ennyire fontos neki ennyire az a buli?

Egyébként is ilyen figyelmetlen, vagy csak most nem akar ott lenni?

Szó szerint kérted, vagy utalgattál neki?

Sokan javasolják itt a szakítást, de szerintem ne ez legyen a válóok, még kölyök a srác.

A védelmére legyen szólva:

Én pont 19 évesen jöttem össze a férjemmel. Megbízhatatlan volt, volt, hogy elfelejtett eljönni a randira, sokszor lusta volt elém jönni, sőt, egyszer baleset miatt sajgó háttal kellett 2.5km-t sétáltatnom tőle a kölcsönkért laptopomat, mert nem volt kedve elhozni, vagy kikísérni a buszmegállóig...

Szörnyen megbízhatatlan volt, sokszor hagyott cserben. Majd 22 évesen, már összeköltözve jöttek a problémák, különböző okok miatt egyik napról a másikra nem tudtam dolgozni. Ő volt az egyetlen, aki mellettem maradt, szó nélkül eltartott, megvédett a családdal és a barátokkal szemben, pedig igencsak kevesen hajlandóak ilyenre.

Kiderült, hogy mentális betegségem van, az állapotom pár évig csak romlott. Ő dolgozott, takarított, járt bevásárolni, továbbra is védelmezett, és egy büdös szót nem szólt miatta.

Mostanra szerencsére javult a helyzet. Nem is tudom, hol lennék most, ha anno otthagyom a stiklijei miatt.

A férfiak később érnek, 19 évesen még bőven egy kamasz szintjén gondolkoznak (tisztelet a kivételnek persze), ne várj tőlük világmegváltó hőstetteket.

2016. febr. 2. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, ilyen is van, de ne szenvedjünk már egy nekünk nem megfelelő emberrel éveket, csak mert van rá egy halvány esély, hogy megváltozik... Nem biztos, hogy meg fog, ahogy az sem, hogy akkor még vele leszünk.
2016. febr. 2. 13:52
 18/18 A kérdező kommentje:
anyukám daganatos,ezért lesz a műtéte,én pedig egyértelműen mondtam a barátomnak,hogy nekem fontos lenne,ha most velem maradna,erre az volt a válasza,hogy majd beszélünk buli előtt....szóval nem csak célozgattam
2016. febr. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!