Nagy kérés, hogy ebben a helyzetben ne hagyjon egyedül?
Konkrétan elhangzott a kérés a részedről, hogy maradjon otthon, vagy csak célozgatsz, utalgatsz, és várod, hogy a pasid kitalálja a gondolataidat? Mit mondott erre és milyen jellegű lenne ez a buli?
Én annyira nem akadnék ki, most Skype-on keresztül egyébként sem lenne olyan a közelsége, mint személyesen. Buli előtt tudtok beszélni.
Nekem volt távkapcsolatom...
Abban az időben elég sok mindenen mentem keresztül, amiket most nem akarok részletezni, de megvolt a magam baja. Konkrétan soha nem volt mellettem, hiába lett volna szükségem rá, még elmondani sem tudtam neki semmit.
Ez valóban nem kapcsolat így, én is elgondolkodnék, minek egy olyan ember, aki van, de valójában mégsincs...
miért vagy ezzel a fiuval?
láthatod mennyire vagy neki fontos...kérnéd sem kellett volna...ehelyett a bulit választja.
Lehet egyszerű a kérdés, de a válaszhoz ennyi infó nem elég :)
Nyilván nem mindegy, milyen műtéte lesz anyukádnak, komoly, vagy csak a benőtt körmét vágják ki?
Kérdés, miért ennyire fontos neki ennyire az a buli?
Egyébként is ilyen figyelmetlen, vagy csak most nem akar ott lenni?
Szó szerint kérted, vagy utalgattál neki?
Sokan javasolják itt a szakítást, de szerintem ne ez legyen a válóok, még kölyök a srác.
A védelmére legyen szólva:
Én pont 19 évesen jöttem össze a férjemmel. Megbízhatatlan volt, volt, hogy elfelejtett eljönni a randira, sokszor lusta volt elém jönni, sőt, egyszer baleset miatt sajgó háttal kellett 2.5km-t sétáltatnom tőle a kölcsönkért laptopomat, mert nem volt kedve elhozni, vagy kikísérni a buszmegállóig...
Szörnyen megbízhatatlan volt, sokszor hagyott cserben. Majd 22 évesen, már összeköltözve jöttek a problémák, különböző okok miatt egyik napról a másikra nem tudtam dolgozni. Ő volt az egyetlen, aki mellettem maradt, szó nélkül eltartott, megvédett a családdal és a barátokkal szemben, pedig igencsak kevesen hajlandóak ilyenre.
Kiderült, hogy mentális betegségem van, az állapotom pár évig csak romlott. Ő dolgozott, takarított, járt bevásárolni, továbbra is védelmezett, és egy büdös szót nem szólt miatta.
Mostanra szerencsére javult a helyzet. Nem is tudom, hol lennék most, ha anno otthagyom a stiklijei miatt.
A férfiak később érnek, 19 évesen még bőven egy kamasz szintjén gondolkoznak (tisztelet a kivételnek persze), ne várj tőlük világmegváltó hőstetteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!