Nyitott házasságban élnél, vagy válnál?
A kommented előtti válaszoló vagyok. Ha a falnak mész tőle, akkor az nem fog változni a nyitott házassággal sem, mert együtt fogtok élni, nap-mint-nap ugyanazt látod, amit eddig és ugyanazt kell elviselned. Sőt, szerintem még rosszabb lehet, mert Te kifelé kívánkozol a kapcsolatból, bevonzhatsz egy megfelelő társat, amit a párod nem biztos, hogy el tudna fogadni, miután ő Téged akar.
A kérdés az, hogy nálad mi férne bele a nyitott házasságba, és nála mi ?! Ahogy írod, Te csak úgy szeretnél mellette élni, mint a gyerekek apja. Ő azt vajon elfogadja, hogy teljesen önálló életet élj, vele semmi szex és bizalmaskodás ? Mert gondolom, ettől a hideg ráz. És Te el tudnád fogadni, ha hazahozná éjszakára a szeretőjét és a szomszéd szobában szeretkeznének ?
Le kell ülnötök ezt megbeszélni és azt is, hogy tud-e, akar-e változni.
Természetesen válnék!!!
Mivel ha már valakit nem zavar,hogy a párja mással van akkor ott már nincs mit megmenteni!!!
Ez nem megoldás semmire !!!szerintem!!!
Nézz mélyen magadba és szerintem tudni fogod hogy mi a helyes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!