Értelmiségi szülők, ti eltudnátok fogadni ha a gyereketek tanult, de rosszabb körülmények között élő párt választ?
Ha Magyarország lakossága tényleg igy gondolkozna ahogy itt megnyilvánulnak a válaszolók, szerintem régóta jóléti ország lehetne!
De mégsem az... :)
Engem nem ez érdekelne, hanem az, hogy milyen az életfelfogása, mit akar kezdeni magával.
Érted, nem azért dolgozik anyu-apu, hogy egy h*lyegyerek belefeküdjön a gyereke ágyába és élvezze a tutit(örökséget).
Legyen munkája, legyen normális értékrendje. A végzettsége nem számít, sem a családja anyagi helyzete.
El. Mi se éltünk mindig olyan hű de jól, diploma ide vagy oda. Sőt, nem diplomával a kezünkben születtünk, felnőttként, pici gyerek mellett szereztünk felsőfokú végzettséget mindketten.
Az mondjuk nem árt, ha valakinek vannak ambíciói, tervei, céljai, és tesz is értük. De az, hogy éppen hol tart a céljai elérésében, az nem mérvadó, ha amúgy van szorgalma, kitartása.
Mondjuk ha a gyerekem egy link alakkal jönne össze, aki egy fűszálat nem tenne keresztbe, hogy javítson a helyzetén, akkor sem lenne túl sok beleszólásom, ha már felnőtt. Nyilván elmondanám a véleményem, de amúgy mi mást tehetnék? Kitagadni nem fogom akkor se.
Nem tudom elfogadni!
Nekünk csakis gazdagok kellenek!
A szegény pusztujjon, NEM JÓ!!!
Én ugyan nem vagyok szülő, sem házas, de nem.
Nekem fontosabb az, hogy a szülők értelmiségiek legyenek, illetve legalább az egyik nagyszülő, mint az, hogy "jó társ" (vagy mit tudom én mi) legyen az illető. Figyelembe fogom venni (majd akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!