Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Értelmiségi szülők, ti eltudná...

Értelmiségi szülők, ti eltudnátok fogadni ha a gyereketek tanult, de rosszabb körülmények között élő párt választ?

Figyelt kérdés
Tehàt a gyereketek párja tanult, de rosszabb anyagi helyzetű, és a családja iskolai végzettsége alacsonyabb.
2016. jan. 31. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha Magyarország lakossága tényleg igy gondolkozna ahogy itt megnyilvánulnak a válaszolók, szerintem régóta jóléti ország lehetne!

De mégsem az... :)

2016. jan. 31. 15:20
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
A papír és az anyagi helyzet pont nem érdekel. Az ember párjánál azért jóval fontosabb szempontok is vannak ennél. Ezt tapasztaltam is az elmúlt években... Roppant nagy stabilitást ad egy szerető társ, aki a nehéz helyzetben sem ábrándul ki belőlünk meg semmi. A papír nem számít (amúgy nekem diplomám van, de hogy minek?), pénzünk még lehet, de szeretet és megértés az van. S ez mindkettőnk családjára is átterjed.
2016. jan. 31. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Engem nem ez érdekelne, hanem az, hogy milyen az életfelfogása, mit akar kezdeni magával.

Érted, nem azért dolgozik anyu-apu, hogy egy h*lyegyerek belefeküdjön a gyereke ágyába és élvezze a tutit(örökséget).

Legyen munkája, legyen normális értékrendje. A végzettsége nem számít, sem a családja anyagi helyzete.

2016. jan. 31. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

El. Mi se éltünk mindig olyan hű de jól, diploma ide vagy oda. Sőt, nem diplomával a kezünkben születtünk, felnőttként, pici gyerek mellett szereztünk felsőfokú végzettséget mindketten.

Az mondjuk nem árt, ha valakinek vannak ambíciói, tervei, céljai, és tesz is értük. De az, hogy éppen hol tart a céljai elérésében, az nem mérvadó, ha amúgy van szorgalma, kitartása.

Mondjuk ha a gyerekem egy link alakkal jönne össze, aki egy fűszálat nem tenne keresztbe, hogy javítson a helyzetén, akkor sem lenne túl sok beleszólásom, ha már felnőtt. Nyilván elmondanám a véleményem, de amúgy mi mást tehetnék? Kitagadni nem fogom akkor se.

2016. febr. 1. 10:27
 15/17 anonim válasza:
24%

Nem tudom elfogadni!

Nekünk csakis gazdagok kellenek!

A szegény pusztujjon, NEM JÓ!!!

2016. febr. 2. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
18%

Én ugyan nem vagyok szülő, sem házas, de nem.

Nekem fontosabb az, hogy a szülők értelmiségiek legyenek, illetve legalább az egyik nagyszülő, mint az, hogy "jó társ" (vagy mit tudom én mi) legyen az illető. Figyelembe fogom venni (majd akkor).

2016. jún. 15. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
A diploma nem öröklődik, még nagyikától sem.:D Láttam már jópár hülyegyereket értelmiségi szülőktől, és vakítóan intelligenseket középfokú végzettségűektől, ez a legutolsó szempont, ami esetleg számíthat a megítélésnél - a szülőnek, merthogy a saját párját a gyerek választja ki, nem ő. Akkor sem, ha fejen áll, és úgy forog.:D
2016. jún. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!