Kissé bonyolult. Mindenki egyszerre?
A fiam ballagásáról van szó.
Az apjával elváltunk.Van élettársa.Nekem is volt.
Így tulajdon képp három családról van szó.
A volt férjem jön ugye a ballagásra, az anyukájával.A testvére nem,nert a volt apósom olyan beteg, hogy nem lehet egyedül hagyni.Az élettársa nem jön.(de az ő fia is most fog ballagni.Az évfolyam társa a fiamnak, a fia.
Az én részemről jönnek az én szüleim, a keresztanyám, és a nagynéném a lányával.A volt élettársamnak a sogornőjével nagyon jóban vagyunk.A barátnőm.Ő is jön a családjával.(férj, és kislány.)
Egy helyen lenne a ballagás utáni buli.Vagy itt nálam, vagy a volt férjemnél.
A volt férjem, és a barátnőm is van olyan érett felnőtt, hogy kibirja piszkálódás nélkül.Meg persze én is.Ez a fiam napja,érte mindent!
De ez sajnos nem mondható el az anyámról.
Attól félek, bele köt a barátnőm férjébe.(ő ugye a volt élettársam öccse)Vagy a volt férjembe.Iszonyat a modora, a stilusa.Kötöszködik, csak neki lehet igaza,és nem érti ha néha merek mondani valamit hogy ne szóljon.
Már tervezem, hogy beszélek erről vele, de már most látom, ez sem megy majd simán.
Hiába mondom (majd) ez a gyerek (unokája)napja....
Mesértődik, stb...
Hogyan lehetne átvészelni ezt az egészet a legsimábban?
Beszélj vele előtte, hogy eszébe ne jusson az unokája napját tönkretenni. Az érintetteket pedig finoman figyelmeztesd előre, hogy várható a mamától némi piszkálódás. Bár, a legjobb az lenne, ha nem is menne el..
Nem lehetne, hogy a volt apósodat -aki egykoron a nászura volt a mamának- pesztrálja a buli alatt, és akkor a volt sógorodék is ott lehetnének? Tudom kicsit morbid az ötlet, inkább viccnek szántam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!