Valahogy megszerezhetjük a kocsit?
50-ert talalna valami kis szobat is a melohoz kozelebb, fuggetlenedhetne a szuloktol es legalabb nem huznak le utana.
A hitelt o vette fel, neki is kell visszafizetni, de eleinte minden penzt arra kene feltenni, hogy minel elobb elotorlessze, hogy legalabb a kamatoktol megszabaduljon.
Az meg mar ne is haragudj de nem erv, hogy jaj hat nekem ugy messze lenne meg buszozni, legalabb te ne magadra gondolj hanem erre a szerencsetlenre, es azt nezd hogy neki hogy lenne jobb.
Autot meg szerintem se tartson fenn valaki aki ugy el van uszva hitelekkel hogy lakhatast se tud, eloszor egy rendes kis garzonra legyen eleg a penz, aztan utana lehet auton gondolkodni.
A hitelek felvételekor gyakran kérnek kezest, ki az? Milyen hitelekről van szó?
Ha a hitel tárgya nem az én tulajdonom, én bizony nem fizetném a semmire! Pl. autóhitel: nem fizetem, jön a végrehajtó és elviszi. Persze első körben a kezest veszik elő, és az volna a jó dolog, ha a kezesek a szülei!
Jobb lenne több pontos infó ezekről a hitelekről.
autóra nincs kezes, mivel a bank fogja és elveszi a kocsit ha fizetésképtelen a hitelező.
én a helyében azt csinálnám, hogy szépen eladnám a kocsit hitellel együtt, jóval ár alatt és akkor nem fogja 2020-ig nyögni a hitelt.
én anno vettem 1,8 millióért használt kocsit, 10 évre hitellel, mire lejárt a hitel (1 milliót vettem fel) 2,2 milliót fizettem vissza az 1 millára, és a kocsit 350 ezerét adtam el.
szóval megvan a "szépsége" az ilyen hiteles autóknak :)
tehát le kéne mondania a kocsiról, ha a szülei ilyen patkányok, vesz egy használt autót pár százezerért, de akkor nem függ a szüleitől.
a döntés adott, és az ő kezében van.
1. A barátod költözzön külön, akár egy szobába is.
2. Ne tankoljon az autóba és ne is használja
3. Ne adjon a szülöknek semmit, csak a saját tartozását törlessze a banknál.
Így egy év alatt egyenesbe jön anyira, ha csak annyit fizet, amennyi muszáj (bank), a többit félre tudja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!