Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógornőm megcsalja a bátyám?...

A sógornőm megcsalja a bátyám? Késő esti telefoncsörgés a lent hagyott táskából

Figyelt kérdés

12 éve vannak együtt. 5 éve házasok.

A sógornőm szemtelen, gátlástalan, pofátlan. Mind a szüleimmel, mind a családdal. Sokszor összeveszett már a családdal de mindig a bátyám miatt "béke" lett. Az anyja elég romlott életű és elvált. A lánynak barátnői nincsenek nagyon, munkája se, hobbija se. Sokszor mikor bátyám hívom mondja hogy maga van csak otthon- sokszor.

Néha kijönnek a szülői házba a 3 éves kisfiukkal.

Éjfélkor hallottam csörgött a telefonja hangosan az előszobában táskájában. Szerintem nem ő kereste a telefont mert hallotta volna hogy lent szól. 9-kor pedig már elmentem a kicsivel aludni...

Miért hívta volna ilyenkor bárki is? Megnézni nem mertem mert az mégis csak olyan hogy más táskájában turkálni...

Köszönöm a válaszokat!

20/F

2016. jan. 25. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ne akarjad sógornődet irányítani.

Aki keveri a sz@rt, büdösebb, mint aki lesz@rja a másikat, vagy lesz@rják.

Te pedig kevered.

2016. jan. 25. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

Azért kíváncsi lennék a családod mit tett, hogy a konfliktusok ellenére a bátyád a felesége mellett áll ki. Megjegyzem nagyon jól teszi.

A romlott élet mindenkinél mást takar. Sokan már egy sima válást is ide sorolnak. Éjfélkor meg akár egy téves hívás is lehetett. Van még más is, amibe bele tudsz kötni?

2016. jan. 25. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Az egész probléma forrása az, hogy nem kedveled, nem kedveli a család a bátyád párját.

A másik, hogy a leírásodból gy jön le ennek ellenére gyakran mennek hozzátok(bár én ilyen helyre nem szívesen mennék)

Éjfelkor még időnkent előfordul,mhogy csörög az a fránya telefon, annak ellenére, hogy nem illik olyan későn senkit hívni..

Nekem tegnap 9kor csörgött, az érdekesség, hogy munkából(!!!!) hívtak, úgy,mhogy elvileg 5kor vége a munkaidőnek ahol dolgozom..

Amikor visszahívtam, akoor kért bocsánatot, hogy már csöngés közben vette észre az időt.

Tesőm folyamatosban dolgozik, gyakran hív véletlenül béna időpontban embereket..

Lehet egy zaklató is..

Plusz lehet tényleg. Megcsalja, de sajnos ehhez sincs semmi közöd.

Ha bizonyos lennel benne (és ennyiből mégcsak feltételezni sem kellett volna) akkor jelezhetnéd a tesódnak, azzal a tudattal,hogy te is kijöhetsz szarul az egészből, mert ugye nem véletlenül régen a rossz hír hozóját bizonyos kultúrákban lefejezték..

2016. jan. 26. 04:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Jó jó jó, túlreagáltam, de már párszor kirobbantott hónapokig tartó vitákat és már nem bízok benne. Először ő utálkodott velem gyermekként, azóta felnőttem és rájöttem rühelli a családom és a bátyám is papucsként viselkedik vele. Ő dolguk. Köszi a válaszokat mindenkinek!
2016. jan. 26. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!