Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan és hol kérhetem azt...

Hogyan és hol kérhetem azt hogy vigyenek el innen intézetbe?

Figyelt kérdés
Nem akarok itt élni tovább. Még csak 16 vagyok, már otthagytam a sulit ettol is felek hogy ha valaki nevelo otthonban van muszaj suliba jarnia? Nem tudom mit tegyek, ha betoltom a 18 at el kell innen menni mert már igyis zavarnak lehet hogy öngyilkos leszek en ezt nem birom ezt a szomorodast... Ennél a helynél az intezet is jobb meg legálább ha bekerulok 18 eves koromban elvileg kapok penzt hazra olyan jo lenne!!es hogyan lehetbe azt elintezni hogy ne nevelőszükhöz kerüljek hanem intezetbe?16 l
2016. jan. 22. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#7:

Milyen jellegű linket küldtél, hogy kicenzúrázták?

2016. jan. 22. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

kekvonal.hu és a tegyesz.hu, de nincs kicenzúrázva. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor nem látszik.

Vannak ilyen krízisházak is, ahol a gyerekek alhatnak, amíg otthon rendeződik a helyzet. Azt tudom, hogy a közelünkben van egy, ismerősöm dolgozik ott és jól érzik ott magukat a srácok. Ez egy átmeneti segítség.

Saját kérésre tartósan is be lehet költözni. Meg kellene keresni a területi családsegítőt. A suliban az ofővel vagy egy tanárral nem tudsz esetleg beszélni?

2016. jan. 23. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

#13:

Köszönöm, ezt jó tudni.

Pontosabban (nálam) annyi látszik, hogy link, és ha kattintom, nem adja be.

És képzeld, ezen kívül még a reklámszűrőm is blokkolta, igen erősre van beállítva:)

2016. jan. 23. 02:48
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Láttál már intézetet belülről úgy egyébként?

Gyermekvédelmis vagyok, az intézetek telítve vannak, olyan gyerekeket nem tudunk hova tenni, akiket ütnek otthon, nem gondolod, hogy majd téged bevesznek bárhova is, csak azért, mert épp rajtad van a világfájdalma???

2016. jan. 23. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
pénzéhes szerencsétlen kis majom már rég meg kelett volna dö1ölnöd nem megérni a felnöt kort
2016. jún. 9. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!