Hogyan és hol kérhetem azt hogy vigyenek el innen intézetbe?
#7:
Milyen jellegű linket küldtél, hogy kicenzúrázták?
kekvonal.hu és a tegyesz.hu, de nincs kicenzúrázva. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor nem látszik.
Vannak ilyen krízisházak is, ahol a gyerekek alhatnak, amíg otthon rendeződik a helyzet. Azt tudom, hogy a közelünkben van egy, ismerősöm dolgozik ott és jól érzik ott magukat a srácok. Ez egy átmeneti segítség.
Saját kérésre tartósan is be lehet költözni. Meg kellene keresni a területi családsegítőt. A suliban az ofővel vagy egy tanárral nem tudsz esetleg beszélni?
#13:
Köszönöm, ezt jó tudni.
Pontosabban (nálam) annyi látszik, hogy link, és ha kattintom, nem adja be.
És képzeld, ezen kívül még a reklámszűrőm is blokkolta, igen erősre van beállítva:)
Láttál már intézetet belülről úgy egyébként?
Gyermekvédelmis vagyok, az intézetek telítve vannak, olyan gyerekeket nem tudunk hova tenni, akiket ütnek otthon, nem gondolod, hogy majd téged bevesznek bárhova is, csak azért, mert épp rajtad van a világfájdalma???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!