Hogyan és hol kérhetem azt hogy vigyenek el innen intézetbe?
hurr-durr de vacak az életem, 16 vagyok de már annyit szenvedtem...
Ismerős a szöveg? nem? 100/99 tini elmondta szó szerint ugyan ezt... majd kinövöd, szóval nyugodj le szépen.
És félre ne érts, ezzel nem beszólni akarom, tudom, hogy szivar, de ilyenkor MINDENKINEK az...
Majd túl leszel rajta.
mi a gondod otthon?
Nekem a te korodban kezdődtek egy súlyos betegség tünetei, mégsem akartam meghalni, sőt most sem akarok...
Please, please, take me away
From this place.
-----
Ha tényleg nagyok a gondok, családsegítő. Az egyik előttem válaszoló küldött hasznos linkeket. :) De szerintem nem éri meg, mert mire elintézik, hogy intézetbe kerülhess, már betöltöd a 18-at. :) Meg amúgy sem leányálom egy nevelőintézet, olyan, mint egy börtön, köteles vagy ott lenni, és nem te válogatod meg, hogy kivel leszel összezárva... pénzt pedig csak akkor kapnál, ha születésedtől kezdve ott lennél...
De nagyon durva, hogy 16 éves vagy, és máris otthagytad a sulit. Minimum érettségi + szakma kéne, különben milyen pénzből akarsz elköltözni 18 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!