Hogyan kezelitek az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Akik káromkodva beszélnek, pletykálnak, folyamatosan ócsàrolnak màs embereket. Az ilyen embereknek mi a bajuk?2016. jan. 22. 14:43
1/8 anonim válasza:
Kerülöm őket messziről. Amennyit muszáj, csak annyit szólok hozzájuk. Igazi energiavámpírok, ha hagyod magad.
2/8 anonim válasza:
Az a bajuk, hogy roppant üres az életük, így másokén csámcsognak - sokkal egyszerűbb, mint a saját életüket egyenesítgetni.
Kerülöm az ilyen típusú embereket, tényleg energiavámpírok. A környezetemben nincs már ilyen.
3/8 anonim válasza:
Én szólni szoktam az illetőnek ha már nagyon zavar a káromkodása.
4/8 anonim válasza:
Megerősítem. Kerülni kell az ilyent! Ha számít nekem az illető (családtag, barát), akkor megpróbálom a jó útra téríteni. Ha nem megy, igyekszem mindig jókedéllyel viseltetni irányába, hátha ezáltal kibillenthetem állapotából. Ha más nem marad, minél kevesebb időt töltök velük. Ennyi.
5/8 anonim válasza:
Sehogy nem kezelem, egyszerűen igyekszem elkerülni, kizárni az életemből az ilyeneket. Kinek hiányzik a felesleges stressz mások hülyesége miatt...
6/8 anonim válasza:
15;15
Mintha én irtam volna ezeket a sorokat.
Viszont én rájöttem, hogy az ilyenfajta emberekkel lehetetlen együttmüködni.
7/8 anonim válasza:
A káromkodást leszámítva ilyen típus a csoportvezetőnk. És kénytelen vagyok elviselni, mert napi kilenc órát ülök mellette. Ha nem így lenne, olyan nagy ívben kerülném el, ahogy csak lehetséges.
8/8 anonim válasza:
Kishitű és önbizalomhiányos. Úgy kezelem őket mint egy diktafont. Semmit nem mondok neki ,amit nem szeretnék visszahallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!