Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom testvere nem kedvel?

A parom testvere nem kedvel?

Figyelt kérdés
Mar 3 eve vagyunk egyutt, eddig ugy ereztem hogy a csaladja es koztem minden oke, veluk elek. Nagyon szeretem a parom, ugy erzem o is engem. Modtanaban vannak nehezsegeink anyagilag, mint egy csalad, es sokat segitunk egymasnak, ezt termeszetesnek vesszuk. Voltak kissebb-nagxobb konfliktusaink a parom noverevel es batyjaval, ok id itt elnek. A noverevel azert, mert nem hajlando elmenni dolgozni, a batyjaval azert mert elszorta a penzt minden fele csajra, es semmit nem segitett itthon. Multkor egy nagyon vita volt, amikor is engem a batyja elkuldott melegebb eghajlatra, pontosabban vissza edesanyamhiz. Nagyon rosszul esett, de parom megvedett. Pat nap mulva mindenkitol bocsanatot kert, ugy ereztem csak az ital beszelt a veszekefeskor belole. Kulonben mindig rltudunk hulyeskedni, jokat nevetunk. Szombaton volt, hogy elmentek itthonrol egyutt a harom testver, es teljesen ledamadta a paromat, hogy en semmit nem csinalok itthon, valtozzak meg szb. Megjegyzrm ismet megvedett a testverem, mert az iskola mellett kobktezan majdnem en vezetem a haztartast, inkabb az anyja szokott nekem segiteni kicsit, sajnos mutetre var es nem bir semmit, igy tobbnyire nekem kell fozni takaritani. Nem is ertettem hogx miert gondolja ezt, ismetelten megvedett a parom. Mint kiderult csak egy aprosagot erthetett felre, nem tulajdobitottam neki nagyobb dolgot. Viszont ma mutatta paromnak az ujdonsult baratno jrloltjet, ezzrl nem is lenne gond. Viszont mutatott bei egy olyan kepet, amin a hugaval van, es elkezdte paromat traktalni, hogy a huga neki valo lany, hany eves stb na meg hogy nellesleg meg van aldva, ha ertitek mire gondolok. Ez most eleg rosszul esett.. kezdem azt erezni, talan szetakar szedni minkez? Esetleg valamiert nem kedvel? Vagy akkor rzek a dolgok mite jok? Megjegyzem eddigi 3 evunk alatt soha nem mutogatott neki meg igy lanyt, hogy neki valo, jojjon vele ossze. Nem ertem, picit faj a dolog, mert ugy rreztem h kedvel a batyja, es elfogad. Ti mit tennetek a helyemben?

2016. jan. 18. 12:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtattal utolso..

az az igazsag, hogy masfeleve lakom itt, es ezeke a problemak azota kezdodtek, amiota anykajuk a korhazba kerult, ez tavaj augusztusban volt. Addig a percig semmi jelet nem eszleltem annak, hogy gond lenne. De lehet, hogy igazad van, es mar regebb ota keringett benne ez a dolog..

2016. jan. 18. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

10# vagyok.

tapasztalatból írom. még gyerek voltam, amikor a tesóm párja ideköltözött hozzánk.

előtte semmi bajom nem volt vele, de a mindennapok során nem voltam túl boldog,hogy nálunk lakik. apróságok, de fokozatosan egyre több lett, már és alig vártam, hogy elköltözzenek.. pl csináltam poharas desszertet, mindenkinek egyet. a tesóm barátja megette az összeset amíg hűlt. vagy reggel bevonult a fürdőszobába és mielőtt mentem volna suliba, egy pisire nem tudtam bemenni, mert bent volt majd egy órát.. meg állandóan elhasználta az összes meleg vizet, hiába mondtuk,hogy 5-en vagyunk és órák alatt töltődik vissza..stb.. szóval tényleg apróságok, de egyre jobban tele lett a hócipőm,hogy még csak nem is családtag, mégis el kell viselnem minden nap.

nyilván a leírás alapján te nem csinálsz ilyeneket, de ki tudja, lehet van valami ami miatt idegesíted. vele kéne megbeszélned, meg megkérdezni,hogy zavarja -e, hogy ott laksz? meg miért akar mást bemutatni a barátodnak, amikor tudja jól, hogy együtt vagytok?

de mondom, ha az együttélés böki a csőrét, akkor meg fog oldódni a költözés után. nekem sincs bajom azóta a tesóm barátjával, hogy már nem lakunk együtt(ők is elköltöztem majd én is a suli után)

2016. jan. 18. 13:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Beszelni fogok vele mindenkeppen.. kivancsi vagyok, hogy mit fogok kapni..
2016. jan. 18. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Minél jobban kenyerezel a bátyjának,annál durvább lesz veled.

Kimutatod,hogy fáj neked,amit csinál veled.Az is lehet,hogy irigyli az öccsét, hogy ilyen lányra talált,mint te vagy.

2016. jan. 18. 17:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos meg nem tudtam vele beszelni,de eszembe jutottak meg dolgok. Mostanaban egyre tobbszor halljuk tole, hogy engem megint nem vittetek. Legutobb evfordulonkon is ezzel jott, igaz, mosolyogva, de mar annyiszor mondta,,hogx bar probal belolr poent csinalni, lehet ez bantja. Tavaly nyaron elmentunk parommal kettesben 3 napra, akkor is ezzel jott.. kezdem en is azt gondolni, hogy talan irigy.. irigy rank. Amiota ismerem nem volt igazi kapcsolata, egy hosszabb volt 1 eves, de a lany csak kihasznalta a ferje mellett, amig az nemetorszagban volt neha neha jo volt neki 1-1 ejszakara, de semmi tobb. Megakarta szoktetni, de a lany mindig csak kifogasokkal jott. Azota van ez a nagy csajozosdi nala, de csak messzi lanyokat nez, es a legismertebb kozossegi oldalon, amibazert is erdekes mert mi is ott ismerkedtunk meg a parommal ugy, hogy o itthon volt, en pedig kulfoldon.. egyebkent vissza terve, csak ilyrn lanyokat szed ossze akik nesszebb vannak, altalaban azok is csak 1-2 ejszajara hasznaljak.. most per pillanat elvileg egyutt van egy lannyal aki szlovakiaban van, de mellette ugxanugy ismerkedik, legalabb 10 csajjal.. talan tenyleg feltekeny, esetleg irigx rank, a kapcsolatunkra? Nem tudom elhinni..
2016. jan. 18. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen hiába rugózol rajta, nem fogsz tudni változtatni a véleményén, AKÁRMIT is gondol rólad.

Nem tudom, miért hiszed azt, hogy te majd mindenkinek szimpi leszel, főleg, ha egy helyen laktok, ki tudja, hányan. Ezt nem lehet kényszeríteni.

Költözz el... Minden további szó tök felesleges. Mindegy, mit gondol, és miért. Nem is értem, neked ez miért lényeges, hiszen a pároddal vagy, nem a testvérével, nem?

2016. jan. 21. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!