A parom testvere nem kedvel?
Ha igazán szeret a párod, elköltöztök ebbõl a lakásból.
A saját testvér is képes olyan dolgokra, ami tönkreteheti a kapcsolatot,nemhogy egy sógornak való.
Igazabol amit irtam, mindenben mellettem allt a parom, mindig megvedett/megved. Lehet hogx ez bantana? Igazabol amikor nincs igazam, akor termeszetesen a szemembe mondja, de azt nem turi ha igazsagtalanul vafolnak. Ugyrbar voltbez a penzes dolog amiz irtam, hogy elszorta a prnzt,;es az egesz csalad probalta betorni a feje lagyat, sikertelen. Ezido alatt egy kicsit el is tavolodott a batyatol, de kb egy honapja ugx ereztem minden rendbeb, elkezdtek ismet egyutt jatszani, dzerelni, hulyeskedni. Nem tudom mi lehet a baja velem, nem korlatozom oket, sot, hagyom hogy legyenek neha kettesben.
A kulon koltozos sajnos nem kivitelezketo, fokent az desanyja miatt. Mint irtam nincs mas rajtunk kivul aki anyagilag, es fizikailag segitene, csak mi. A masik pedig hogy meg tanulok, nem tudnank fenntartani ugy, hogy tudjunk mellette segitenj. Mas lrsz ha vegre megmutik, de az meg legalabb fel ev. Az edesanyja is mindenben segit es tamogat minket, nem hagyhatjuk cserben.
Elnezest, igazatok lehet. A tenyek alapjan szerettem volna azt kerni, hogy segitsetrj eldonteni, hogy most ez a parom batya reszerol mire mehet ki. Ha haza jon este megprobalok vele beszelni, de sajnos olyan termeszet vagyok, hogy sokaog orlodok a dolgokon.
az ultolso valaszadonak, keresek egy kis penzt iskola mellett, azt haza adom teljes egeszeben! Amellett van egy keves zsebpenzem anyukamtol, de meg abbol is segitek. Most is en ajanlottam fel parom anyukajanak, hogy elviszem fodraszhoz a parommal, annyira orult neki! :) Ezert is irom azt, hogy nem ertem mi a problemaja velem, erre iranyul a kerdes. Tudom, hogy latatlanba nehez kitalalni, de talan van aki jart hadonlo cipoben, vagy tudtok tanacsod adni. Ez lenne a lenyeg.
szerintem már ott elb*sztad, amikor beköltöztél hozzájuk.ki lehet bírni 3 évet úgy is, hogy nem éltek együtt, de sokat találkoztok.de már mindegy.
csak érted, ha nem kellene napi szinten együtt osztozkodni a fürdőn meg a helyen a tesójával,akkor lehet semmi baja nem lenne veled. szóval ott rontottad el, amikor beköltöztél hozzájuk.
én a helyedben megmondanám a kedves testvérnek, hogy 3 éve együtt vagytok, szeretitek egymást, legyen olyan kedves nem ajánlgatni nőket a barátodnak.
és minél hamarabb kezdjétek meg a kis közös életeteket. ha csak ünnepeken látod majd a tesót, valószínű enyhül is a konfliktus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!