Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanatok a pártoknak...

Megbocsátanatok a pártoknak hogy megcsalt és 5 hónap kuloneles után megprobalnatok újra együtt? 1 és 5 éves gyerekünk van. Valakinek működött ez?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 19:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

Feltétel nélküli szeretet csak az anya-gyerek kapcsolatban létezik. A 3-as válaszoló szerintem kicsit el van rugaszkodva a valóságtól, legalábbis még biztosan nem csalták meg, ha ennyire könnyen veszi a helyzetet.

Ennek ellenére nem gondolom megbocsáthatatlannak, de sok feltételnek kell teljesülnie, hogy ezen egyáltalán megpróbáljon az ember túllépni.

Ahogy előttem is írták, az okokat kell megtalálni, megbeszélni, túllépni rajtuk, nem lehetetlen, de biztosan nem könnyű.

2016. jan. 15. 20:04
 22/34 anonim ***** válasza:
65%
Én megtettem. Semmi sem lett jobb.
2016. jan. 15. 20:17
 23/34 anonim ***** válasza:
73%

nem veszem konnyen nincs nehezebb dolog az oszinte megbanasnal es az oszinte megbocsjatasnal

Mi kaptunk segitseget ebben es sikerult

2016. jan. 15. 20:29
 24/34 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképpen sem.
2016. jan. 15. 20:59
 25/34 A kérdező kommentje:

Köszönök minden eddigi hozzaszolast mindenre zöldet adtam..

Igen minden helyzet más és más igaziból tapasztalatokra voltam kíváncsi.

Akkor csalt meg mikor hazamentem Magyarorszagra szülni és otthon voltam 3 hónapot,míg ő itt maradt...aztán mikor visszajottunk folytatta és rajottem.En hagytam ott mikor a barátnőjével nyaralni ment.Nem a szexel volt bajunk sosem..ahogy valaki írta talán nem voltam elég.Nekem ő az volt,pedig különbözunk és nem a lelki társam de szerettem őrülten iszonyatosan a mindenem volt...rá se néztem másra 7 év alatt.Eleg rondán viselkedett a végén velem. Nagyon ellenem fordult.Igazibol most azt mondta megértette hogy nem jó nélkülünk és nem akarja hogy visszakoltozzek Magyarországra a gyerekekkel...Engem vonz még mint férfi mint a mágnes de nem tudnék bízni és sajnos fogalmam sincs ujraepitheto e a bizalom mert nincs tapasztalatom még sosem történt velem ilyen..Ezért tettem fel ezt a kérdést.

2016. jan. 15. 21:12
 26/34 anonim ***** válasza:
65%

Az a "férfi" aki megcsalja azt a nőt, aki a közös gyermekük szülése miatt nem tud úgy teljesíteni az ágyban mint korábban az 1. nem szereti igazán, mert ha valakit igazán szeretek azt NEM csalom meg SOHA, 2. nem tiszteli azt a nőt, aki a gyermekének életet adott.

Alapjáraton is undorítónak tartom azt aki megcsalja a párját (legyen az nő vagy férfi), de az a legundorítóbb, amikor kismamát csalnak meg. Én ezt az árulást és megalázást soha, de soha nem tudnám megbocsájtani és bízni sem tudnék benne ezek után. Ne mondja nekem senki, hogy egy férfi nem bír ki pár hónapot szex nélkül, mikor a párja annyit szenved a közös családjukért. 28N

2016. jan. 15. 22:23
 27/34 anonim ***** válasza:
50%
Kizárt. Ha a férjed innentől kezdve a világ leghűségesebb pasijává is válik, benned mindig felmerül majd a kérdés, h most tényleg túlórázik, dugóba került...stb. Az is biztos hogy ha később vmi miatt veszekedtek, ez a téma rendszeresen elő fog kerülni. Végül, pont a gyerekek érdeke miatt nem folytatnám. Nekem az a fontos, h a gyerekem engem magabiztosnak lásson, olyan embernek aki nem fél megtenni a szükséges lépéseket csak azért, mert elsőre ijesztőnek tűnik. Ha ezek után együtt maradnánk, egy megalkuvó, gyáva anya mellett nőne fel.
2016. jan. 16. 00:50
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

6-os a havi 1x szex NEM mentség semelyik fél részéről. LE kell ülni, átbeszélni ha kell szétválni és utána lehet dugni.

Kérdező: minek szívatod magatokat? Szerinted a gyerekeidnek jó, hogy azt látják, apa havonta félredug, meg elmegy, anya bőg (vagy dühöng, stb.). Dehogyis, ők fognak tönkremenni a te/ti brmkodásaitok miatt.

2016. jan. 16. 09:08
 29/34 anonim ***** válasza:
66%
Az általad leírtak alapján nem kezdeném újra.
2016. jan. 16. 13:16
 30/34 anonim válasza:
0%
Másodikkal értek egyet teljes mértékben! Ha szereti egymást 2 ember, nincs hely egy 3.-nak! Később is ugyanúgy meg fogja tenni. Lehet megnocsájtanék a gyerekek miatt, de iztadjon vért, hogy visszaszerezhessen!
2016. jan. 16. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!