Megbocsátanatok a pártoknak hogy megcsalt és 5 hónap kuloneles után megprobalnatok újra együtt? 1 és 5 éves gyerekünk van. Valakinek működött ez?
"Hacsak nem írtatok a házassági fogadalmatokba valami kiskaput, akkor bizony a jóban, rosszban ezt is tartalmazza. A megcsalás lehet ugyanolyan megoldandó probléma, mintha mondjuk egy baleset következtében az egyikőtök lebénul. Persze ez nem arra vonatkozik, hogy folyamatosan van valakije melletted, de ha egyszeri botlásról beszélünk, dolgozhattok együtt a kapcsolatotok megjavításán.
A párkapcsolat sokkal több mindenről szól, mint a szex. Közös az érdeklődésetek, és közösek a céljaitok. Imádod a rossz tulajdonságait is, már összecsiszolódtatok az évek során. Ritka manapság olyan embert találni, akivel tényleg leélnéd az életed. Megéri mindazt eldobni, amibe közösen eddig ennyi energiát ráfordítottatok?
Ha gyerekeitek is vannak, érdemes komolyabban elgondolkozni, mielőtt meghoznád a súlyos döntést. A gyerekek felügyelete már bonyolult kérdés. Teljesen felborítani a családi életet, egyik héten itt, a másik héten ott, a lelki sérülésekről nem is beszélve.Igen, felmerülhet a kérdés: miért nem gondolt erre ő, amikor félrelépett? Jogos, de az már megtörtént. És hirtelen felindulásból nem szabad dönteni. Pláne, ha tényleg csak egyszeri hiba volt."
"agyba főbe csalhatnám, hisz úgyis megbocsájtana"
-3-as vagyok és nagyon tévedsz, semmit nem értettél a 3-ból, a többi lepontozóval együtt. De a kérdezőnek írtam, nem is nektek. Szánom azokat, akik "tartásról" beszélnek és képtelenek felfogni, hogy van szeretet is a világon
Egyértelműen nem tudnák igent vagy nemet mondani.
Sok minden függ a körülményektől.
- Mi volt az oka, hogy megcsalt?
- Hogy derült ki?
- Mi az oka, hogy békülni szeretne?
- Ő zárta le a kapcsolatot a harmadikkal, vagy dobták?
- Mit érzel iránta?
- Ő mit érez, miért akar békülni?
- Egyszeri eset volt, vagy előfordultak máskor is kalandok? Nem fogja mégegyszer megtenni?
- Őszintén megbánta?
- Szereted még?
....stb.
Rengeteg kérdés van, amit tisztázni kellene. Hogy működik-e, az csak rajtatok múlik.
az igaz szeretet nem ismer tartast Az igaz szeretet orok es megbocsajto
Ha a megbanas oszinte akkor meg kell bocsajtani
aki megbocsajt elengedi a serelmet es ad onzetlenul tiszta szivbol
Egy hazassag ertekesnek kell hogy legyen annyira hogy megbocsajas napi szinten jelen legyen az igazi kapcsolat az igazi szeretet alapja
Lehet ez a megbotlas pont segit ezt a hazassagot ujra eletre kelteni es megbecsulni jobban egymast
Ha a ferelepo fel oszinte megbanast mutat es sok minden valtozik akkor jobb lesz mint volt mert gyozott a szeretet.
Sok boldogsagot nektek es a gyerekek ezert egyszer nagyon halasak lesznek
szeressd a ferjed figyelj ra toltsetek minden nap egy kis idot kozossen beszlegessetek olelkezetek
6-os: 5-ös vagyok, 9-es válaszolt helyettem.
Két olyan dolog van, amit nem tűrnék el a páromtól: a verés és a hűtlenséget. Nem olyan bonyolult ezt a kettőt elkerülni. Ha valaki ennyi tiszteletet sem ad meg nekem, az nyugodtan távozhat.
Különben sosem értettem ezt, hogy miért mentség a megcsalásra, ha a szülés után nincs szex vagy nem olyan, mint korábban. Én elvállalnám, hogy szexelek, mint egy istennő, ha a párom meg elvállalja a terhességet meg a szülést (meg az éjszakázásokat, meg a szoptatást), ha tehetném:S A nő a KÖZÖS gyereket MINDKÉT FÉLNEK szüli, nem csak magának! Ezért elég sok kellemetlenséget / fájdalmat vállal, a férfiben is legyen ilyenkor annyi tartás, hogy tisztelettel, türelemmel és hűséggel a maga részét is hozzáteszi (persze vannak "kóros" esetek is, amikor a nők tudatosan vagy nem, de e mögé az élethelyzet mögé bújva tovább távol tarják a párjukat, mint indokolt lenne - akkor meg beszéljen a párjával, próbálják megoldani a helyzetet, ha nem megy, akkor hagyja ott, de játszon nyílt lapokkal, ne csalja a háta mögött és ne hazudjon a másik szemébe nap mint nap!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!