Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanatok a pártoknak...

Megbocsátanatok a pártoknak hogy megcsalt és 5 hónap kuloneles után megprobalnatok újra együtt? 1 és 5 éves gyerekünk van. Valakinek működött ez?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 19:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Nem békülnék ki, de a gyerekektől nem tiltanám és nem is nevelném ellene őket.
2016. jan. 15. 19:19
 12/34 anonim ***** válasza:
47%

"Hacsak nem írtatok a házassági fogadalmatokba valami kiskaput, akkor bizony a jóban, rosszban ezt is tartalmazza. A megcsalás lehet ugyanolyan megoldandó probléma, mintha mondjuk egy baleset következtében az egyikőtök lebénul. Persze ez nem arra vonatkozik, hogy folyamatosan van valakije melletted, de ha egyszeri botlásról beszélünk, dolgozhattok együtt a kapcsolatotok megjavításán.

A párkapcsolat sokkal több mindenről szól, mint a szex. Közös az érdeklődésetek, és közösek a céljaitok. Imádod a rossz tulajdonságait is, már összecsiszolódtatok az évek során. Ritka manapság olyan embert találni, akivel tényleg leélnéd az életed. Megéri mindazt eldobni, amibe közösen eddig ennyi energiát ráfordítottatok?

Ha gyerekeitek is vannak, érdemes komolyabban elgondolkozni, mielőtt meghoznád a súlyos döntést. A gyerekek felügyelete már bonyolult kérdés. Teljesen felborítani a családi életet, egyik héten itt, a másik héten ott, a lelki sérülésekről nem is beszélve.Igen, felmerülhet a kérdés: miért nem gondolt erre ő, amikor félrelépett? Jogos, de az már megtörtént. És hirtelen felindulásból nem szabad dönteni. Pláne, ha tényleg csak egyszeri hiba volt."

2016. jan. 15. 19:27
 13/34 anonim ***** válasza:
74%
A lényeg az, hogy meg tudjátok-e beszélni a dolgokat, nyíltan, őszintén. Megtaláltátok-e a megcsalás okát, ha pl. sima elhidegülés, akkor mikor, mióta, miért. Kinek mi volt ebben a szerepe (nem mutogatással meg hibáztatással, hanem ténymegállapítással, beismeréssel). Egyenként és közösen mit fogtok tenni azért, hogy ez megváltozzon, ill. még egyszer ne jussatok el ideáig. A "csak a káposzta jó felmelegítve" nem minden kapcsolatra igaz, lehet, hogy a tiétekre sem ;). Egy próbát mindenképpen megér, de akkor mindketten legyetek benne 100%-ban. Ami még fontos: a megbocsátásnak őszintének kell lennie. Az, ha ezt szépen elnyomod magadban, "ilyenek a férfiak"-alapon lenyeled a békát, de belülről kínoz az egész, az nem megbocsátás, hanem egy sz.r, amit évekig is tud húzni az ember. Figyelj magadra (is), az érzéseidre, a párod pedig legyen nyitott arra, hogy amikor csak úgy érzed, hogy jön ez a fojtogató sz.r (ha az napi 15-ször van, akkor annyiszor!), beszéljetek róla.
2016. jan. 15. 19:28
 14/34 anonim ***** válasza:
54%
huu 3-as nekem is olyan nő kéne mint te.. agyba főbe csalhatnám, hisz úgyis megbocsájtana... mindig lehetne változatosság, de azért a biztos luk is megmaradna ha egy héten nem jönne össze egy kis csajszika... na az ilyenek miatt nincsenek megbecsülve a nők.
2016. jan. 15. 19:32
 15/34 anonim ***** válasza:
51%

"agyba főbe csalhatnám, hisz úgyis megbocsájtana"

-3-as vagyok és nagyon tévedsz, semmit nem értettél a 3-ból, a többi lepontozóval együtt. De a kérdezőnek írtam, nem is nektek. Szánom azokat, akik "tartásról" beszélnek és képtelenek felfogni, hogy van szeretet is a világon

2016. jan. 15. 19:35
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
+és az ilyen 14-es stílusú nyomoronc ürgebürgéket meg amúgy is levegőnek nézem, úgyhogy ilyen eset nem állhatna fenn
2016. jan. 15. 19:37
 17/34 anonim ***** válasza:
54%

Egyértelműen nem tudnák igent vagy nemet mondani.

Sok minden függ a körülményektől.

- Mi volt az oka, hogy megcsalt?

- Hogy derült ki?

- Mi az oka, hogy békülni szeretne?

- Ő zárta le a kapcsolatot a harmadikkal, vagy dobták?

- Mit érzel iránta?

- Ő mit érez, miért akar békülni?

- Egyszeri eset volt, vagy előfordultak máskor is kalandok? Nem fogja mégegyszer megtenni?

- Őszintén megbánta?

- Szereted még?

....stb.

Rengeteg kérdés van, amit tisztázni kellene. Hogy működik-e, az csak rajtatok múlik.

2016. jan. 15. 19:42
 18/34 anonim ***** válasza:
32%

az igaz szeretet nem ismer tartast Az igaz szeretet orok es megbocsajto

Ha a megbanas oszinte akkor meg kell bocsajtani

aki megbocsajt elengedi a serelmet es ad onzetlenul tiszta szivbol

Egy hazassag ertekesnek kell hogy legyen annyira hogy megbocsajas napi szinten jelen legyen az igazi kapcsolat az igazi szeretet alapja

Lehet ez a megbotlas pont segit ezt a hazassagot ujra eletre kelteni es megbecsulni jobban egymast

Ha a ferelepo fel oszinte megbanast mutat es sok minden valtozik akkor jobb lesz mint volt mert gyozott a szeretet.

Sok boldogsagot nektek es a gyerekek ezert egyszer nagyon halasak lesznek

szeressd a ferjed figyelj ra toltsetek minden nap egy kis idot kozossen beszlegessetek olelkezetek

2016. jan. 15. 19:48
 19/34 anonim ***** válasza:
65%

6-os: 5-ös vagyok, 9-es válaszolt helyettem.

Két olyan dolog van, amit nem tűrnék el a páromtól: a verés és a hűtlenséget. Nem olyan bonyolult ezt a kettőt elkerülni. Ha valaki ennyi tiszteletet sem ad meg nekem, az nyugodtan távozhat.

Különben sosem értettem ezt, hogy miért mentség a megcsalásra, ha a szülés után nincs szex vagy nem olyan, mint korábban. Én elvállalnám, hogy szexelek, mint egy istennő, ha a párom meg elvállalja a terhességet meg a szülést (meg az éjszakázásokat, meg a szoptatást), ha tehetném:S A nő a KÖZÖS gyereket MINDKÉT FÉLNEK szüli, nem csak magának! Ezért elég sok kellemetlenséget / fájdalmat vállal, a férfiben is legyen ilyenkor annyi tartás, hogy tisztelettel, türelemmel és hűséggel a maga részét is hozzáteszi (persze vannak "kóros" esetek is, amikor a nők tudatosan vagy nem, de e mögé az élethelyzet mögé bújva tovább távol tarják a párjukat, mint indokolt lenne - akkor meg beszéljen a párjával, próbálják megoldani a helyzetet, ha nem megy, akkor hagyja ott, de játszon nyílt lapokkal, ne csalja a háta mögött és ne hazudjon a másik szemébe nap mint nap!)

2016. jan. 15. 19:49
 20/34 anonim ***** válasza:
46%
oké, akkor a szeretetem bizonyítékaként megyek megcsalni a páromat...
2016. jan. 15. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!