Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Sziasztok!Megprobàlom rovidre fogni.Màr lassan 2éve egyutt vagyunk a volegényemmel,az eskuvo is kivan tuzve,de én nem talàlom a helyem.A pàrom kulfoldi,én koltoztem ki hozzà és adtam fel mindent-de szo szerint (elozo kapcs.bol anyagiakat is) ezért a kapcsolatért.Annyit mondok,h vhol Ny.Europàban élunk,de én utàlok itt élni,mert egy kis faluban lakunk,ahol semmi nincs,csak tehenek...van hozzànk kozel nagyvàros,de az is egy porfészek és mivel én pesti vok,szàmomra elviselhetetlen ez a nyugdijas vàrosszrész.A kapcs.kezdetén szo volt rola,h esetleg elkoltozunk porgosebb helyre,de ez meg is maradt ezen a szinten.Nekem lassan 3honapja nincs munkàm-pedig intenziven keresek,de mivel nem vok sztàrugyvéd,sem bankàr,nem talàlok melot.Tanfolyamokat is néztem,h tovàbbképezzem magam,de errefele az sincs..

A pàrom itt szuletett,a csalàdja 10percre lakik,akiket gyakran làtogatunk is,de én boldogtalan vok igy,mivel haszontalannak érzem magam tétlenul.Mondtam,h lépjunk innen,legalàbb nagyvàrosba,ahol szàmomra is tobb a lehetoség,de a pàrom fafeju-vagy csak onzo,nem tudom...Itt van szép lakàsa,szép kocsi,a csalàdja egy kopésre,jol fizetu munkàja,amibol 2en is simàn elvunk,12éve van ugyanott,vezeto pozicioba és ezeket nem hajlando itthagyni!Azt mondja,jo itt,majd talàlok vmi melot...dehàt nem talàlok,ugyhogy a programom az,h egésznap melot keresek,meg netezek :(( élet ez igy?? 28éves no vok,gyerekunk nincs!!Mit szoltok ehhez??Torodjek bele,h ez màr igy marad? A volegényem azt mondja,h àlomvilàgba élek,meghogy kezdek depresszios lenni.. én csak boldogtalan vok és ugy érzem,h semmi hasznom a vilàgba és csak ugy vegetàlok mellette!!

szomoru vagyok,adjatok tanàcsot!

2010. márc. 27. 01:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám, hogy "nyugi csak egy kis para". Az ember érezheti magát rosszul a nagyszerű anyagi körülmények ellenére is. Ha nem érzed jól magad, mert nem találsz tevékenységet, akkor gondold végig, tudnád-e ezt egy életen át csinálni. Ne áltasd magad azzal, hogy a házasság vagy gyerek majd segít. Jó lenne, ha a párod ezt megértené, és segítene, hogy Te is megtaláld a helyedet. Szurkolok!
2010. márc. 29. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:

VAgy akár tanulhatnál is vmit. Ha anyagilag rendben vagytok akkor járj be vmi suliba még ha távol is van tanulni vmit. Ott lesznek majd ismerőseid, barátaid. Ha nem tudsz senkivel kommunikálni a férjeden és a családján kívül abba belehülyülsz, de neked kell nyitni mások felé. Ahogy vki már írta te vagy a vendég neked kell alkalmazkodnod.

Én Bp-en élek jelenleg GYed-en vagyok de ahogy nőtt a gyerek kezdtem én is egyre jobban egyedül érezni magam. Aztán mivel már totyog és megyünk a játszótérre ide-oda sétálni egyre több az ismerős és a hely ahol lakom egyre inkább otthon lesz. Otthon a net mellől nehéz beilleszkedni. Nyiss!

Ha nem megy akkor tényleg inkább változtass most mert később már nehezebb lesz. Én mindenesetre sajnálnám ha meg sem próbálnád.

2010. márc. 29. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem cserélj velem életet, én ellenék a tiédben, te pedig mindenféle izgalmat találnál az enyémben (csekkbefizetések, számlák feladása, ez elég izgi hogy sikerül e egyáltalán).

Igaz hogy férfi vagyok de hogy ne kelljen melóznom és egész nap a neten lóghassak azért még ezt is bevállalom.

2010. márc. 29. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Csináljatok néhány gyerkőcöt! Ahogy írtad, idilli a környezet, pont gyerekeknek való. A vőlegényed jól keres,minden megvan! A gyerekek új célt adnénak az életednek, és tutira nem unatkoznál többé! Szerintem (bár nem ismerlek, így kicsit merész gondolat) pont ezért érzed ezt a vákumot magad körül, itt az idő babázni!!!

2010. márc. 29. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:

hello, en is pesti lany voltam. en kulfoldon elek igaz nem Europaban hanem a foldteke masik felen logok...

en igaz nagyvarosban lakom de nem a belso city-ben hanem egy kulvarosban. en imadom a csendet es h olyan kicsit tanyasi. en utaltam petsben a nyuzsgest, h annyi ember van egy rakatra, a zajt etc.. itt sem koltoznek be semmi sizn alatt a belvarosba.

a parodtol nem varhato el h feladja a hazat az allasat etc... amikor kimentel tudtad h hova mesz.

probalj talalni vmi elfoglaltsagot, vannak kozossegi hazak probalj ott beiratkozni vmi kis tanfolyamra nem a tanf a lenyeg hanem h emebrek kozott legyel, ismerkedj baratkozz.

a problemad inkabb az um kultursokk ami sok mindenkinek van aki kikotozik egy masik orszagba. ha lenne gyerkocod, ha lennemunkad akkor is igy ereznel mert a kornyezet az mas, az emberek masok. probald elfogadni a masik kulturajat, legyel nyitott ra, hidd el sokkal jobban fogod magad erezni. en is utaltam itt elni az elso ket evben aztan megszoktam, most mar imadom es semmi szin alatt sem koltoznek vissza Mo-ra.

2010. márc. 30. 01:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hú, hát én tudnék a helyedben mit tenni.. Végre megvalósíthatnám a projektjeimet, amikre nincs időm, se pénzem. Mondjuk egy alkotó embernek mindig könnyebb feltalálnia magát. Te milyen beállítottságú vagy, mi a végzettséged? Mi érdekel? Mindenképpen kell az embernek valamilyen munka, elfoglaltság, különben minek élne? Tényleg nincs semmilyen lehetőség? Vagy esetleg a párod munkájában részt venni? A tengés-lengés tényleg nem jó dolog.
2010. márc. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!