Az anyám és a barátom összejátszik ellenem?
Hány éves a barátod?
Ha nincs erősebb gyanúd, csak ennyi, ez még nem jelentheti azt. A pasik meg ilyenek, nem tudnak hosszú ideig csak egy nőre nézni. Akkor is ha szeret, még meg fog nézni más nőt.
Ha pedig annyira kételkedsz benne, akkor menj anyukád után a boltba, hogy tényleg azért jár oda hogy találkozzon vele.
Figyelj, Picilány! Azt kizártnak tartanám, hogy anyáddal összejátsszon bármiben is, de azt azért tudnod kell, hogy ezen mindenki átesik. Mindenkinek volt első szerelme, mindenki úgy érzi, hogy meghal, ha vége, de végül mindenki túléli, és az élet megy tovább. Ezerből egy végződik az ilyen fiatalkori kapcsolatból házassággal, de én szinte biztosra mondhatom, hogy általában nem is sikerülnek túl jól. Én elhiszem, hogy jobban tudsz szeretni, mint egy felnőtt, Te még őszintén szeretsz, de ez inkább a korodból adódik, és abból, hogy nincs élettapasztalatod, naiv és ragaszkodó vagy.
Ilyenkor még nem kellene ilyen véresen komolyan venni egy kapcsolatot. 20 éves korodig ismerkedj, bulizz, szórakozz, flörtölgess, ismerd meg az embereket és magadat is, aztán ha felnősz, úgyis eljön a nagy Ő.
És véletlenül se halj meg, mert ezután jönnek a legszebb éveid, 5 év múlva meg majd jól kineveted magad, hogy milyen kis butus voltál. 😉
Értelmes lánynak tűnsz, úgyhogy gondolkozz el ezen. ;)
Én épp ezért kerültem fiatalon is a 14-15 éves lányokat, mert nagyon könnyű prédák voltak, könnyű beetetni őket, aztán meg lehet stresszelni miattuk.
Fel a fejjel! És összeesküvés-elméleteket ne gyárts, ha nem muszáj. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!