Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám és a barátom összeját...

Az anyám és a barátom összejátszik ellenem?

Figyelt kérdés
15 vagyok, most lesz 11. Hónapja, hogy együtt vagyok a barátommal. De az utóbbi időbe nagyon furcsa. Titkolózik, nézi a nőket. Egyébként ő soha nem csinált ilyet. Sose beszêlt más lánnyal, és doha nem nézett meg senkit. Cssk én voltam neki. De mostanába nagyon másm tagad mindent. És az is feltünt, hogy anyum mindig akkor kezd telefonálni a "barátjával" mikor az én pasim elmegy tőlünk... Sőtt. Véletlen, mindig összefutnak a barátom munkahelyén. (Boltban dolgozik, de raktáros) Nagyon sokat sirtam az utóbbi időbe.. Fogalmam nincs mit tegyek.

2016. jan. 13. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem írtad le, hogy a barátod hány éves, de gondolom akörül lehet mint te. Nyílván ebben a korban a fiúknál egyáltalán nem fúrcsa az, ha megnéznek más lányt sem, sőt később sem az. Olyan nincs, hogy valaki soha nem néz meg senkit..csak vannak olyan pasik, illetve nők akik nem feltűnően csinálják..Azt nem értem, hogy most mi a te konkrét problémád, kérdésed? Kusza az amit írtál, semmi megfogható nincs benne, ami alapján erre válaszolni lehetne.
2016. jan. 13. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Durva lenne, de volt már ilyen mással is. Minden esetre amíg nem vagy biztos, ne tegyél semmit. Győződj meg róla, mert lehet mindez szerencsétlen véletlen is. Kérj meg egy barátod, hogy akkor menjen boltba mikor anyud. Mikor el megy a srác és anyád telefonálni kezd akkor hívd a barátod, ilyenek. Ha az a szitu amit gondolsz az durva, de akkor is jobb ha tudsz róla.
2016. jan. 13. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Hány éves a barátod?

Ha nincs erősebb gyanúd, csak ennyi, ez még nem jelentheti azt. A pasik meg ilyenek, nem tudnak hosszú ideig csak egy nőre nézni. Akkor is ha szeret, még meg fog nézni más nőt.

Ha pedig annyira kételkedsz benne, akkor menj anyukád után a boltba, hogy tényleg azért jár oda hogy találkozzon vele.

2016. jan. 13. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Hm.... Nem vagy túl fiatal egy dolgozó felnőtthöz? Persze, hogy nézi a nőket egy férfi. És épp ideje, hogy áttérjen a nőkre a kislányok helyett.
2016. jan. 13. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy kavar az anyáddal.
2016. jan. 13. 20:05
 6/10 A kérdező kommentje:
19 éves. Igazából... Nem tudom miért titkolózik. Vagy mit tehetnék ellene. Már próbáltam beszélni vele, de tagad mindent vagy elröhögi.
2016. jan. 13. 20:23
 7/10 A kérdező kommentje:
:( és lehet, hogy kislánynak tartassz, de sokkal jobbam tudok szeretni mint egy felnőtt.. És ha tényleg ez a helyzet amire gondolok inkább meghalok. Komolyan nagyon szeretem és nem akarom elveszteni..
2016. jan. 13. 20:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helytelen írásért egyébként. Nem direkt.
2016. jan. 13. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj, Picilány! Azt kizártnak tartanám, hogy anyáddal összejátsszon bármiben is, de azt azért tudnod kell, hogy ezen mindenki átesik. Mindenkinek volt első szerelme, mindenki úgy érzi, hogy meghal, ha vége, de végül mindenki túléli, és az élet megy tovább. Ezerből egy végződik az ilyen fiatalkori kapcsolatból házassággal, de én szinte biztosra mondhatom, hogy általában nem is sikerülnek túl jól. Én elhiszem, hogy jobban tudsz szeretni, mint egy felnőtt, Te még őszintén szeretsz, de ez inkább a korodból adódik, és abból, hogy nincs élettapasztalatod, naiv és ragaszkodó vagy.

Ilyenkor még nem kellene ilyen véresen komolyan venni egy kapcsolatot. 20 éves korodig ismerkedj, bulizz, szórakozz, flörtölgess, ismerd meg az embereket és magadat is, aztán ha felnősz, úgyis eljön a nagy Ő.

És véletlenül se halj meg, mert ezután jönnek a legszebb éveid, 5 év múlva meg majd jól kineveted magad, hogy milyen kis butus voltál. 😉

Értelmes lánynak tűnsz, úgyhogy gondolkozz el ezen. ;)

Én épp ezért kerültem fiatalon is a 14-15 éves lányokat, mert nagyon könnyű prédák voltak, könnyű beetetni őket, aztán meg lehet stresszelni miattuk.

Fel a fejjel! És összeesküvés-elméleteket ne gyárts, ha nem muszáj. 😉

2016. jan. 13. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
De ezt olyan egyszerű lenne ellenőrizni. Amikor elmegy tőletek a barátod és anyud telefonálni kezd, akkor hívd fel a barátodat, hallani fogod, hogy foglalt-e a vonal vagy nem. Ha nem, akkor nincs min aggódni, ha igen, próbáld meg többször is, mert egy alkalom lehet véletlen is.
2016. jan. 14. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!