Hogy mondjam el anyukámnak, ha nem betétet, hanem tampont szeretnék használni?
Figyelt kérdés
Nem szeretek anyukámmal beszélgetni. Úgy érzem nem ért meg engem. Ha mondok neki valamit, vagy kinevet, vagy leszid. Szóval nehéz dolog. És problémáim vannak a betéttel, mikor megvan. Mindig elcsúszik, átázok, tiszta vér leszek odalenn mindenütt, és utálom. Kényelmetlen. Nem szeretném használni. Tamponhasználatról sok mindent olvastam. Meg kérdeztem az iskolai védőnőt, és azt mondta hogy használhatom. Csak anyukámnak nem tudom, hogy hogy mondjam el. :$ Légyszi segítsetek. Sürgős...
14/L
2010. márc. 25. 19:45
31/34 anonim válasza:
"Anyu, szeretnék a betét helyett tampont használni" - szerintem így kellene elmondani.
32/34 anonim válasza:
Anyummal jó a kapcsolatom, de keveset beszéltünk ilyenekről, mikor 13 voltam. De amikor megjött, simán mondtam neki, és egyből mondta, hogy vesz nekem tampont is meg betétet is, próbáljam ki mindet, aztán eldöntöm, melyik a jobb. :) szerintem ilyen dolgokban anyud sem nevet ki, meg kell értenie.. elvégre ő is nő! :)
33/34 anonim válasza:
No, kaptál már? Nem látom a prividet, hogy írtál volna, nem tudom hova küldeni neked.. Remélem már megoldódott a helyzeted leányzó! Írj, tényleg küldök neked egy doboz O.B.-t szerintem az a legjobb.. sokat próbáltam már. írj, küldök:) komolyan írtam múltkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!