Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak,...

Hogy mondjam el anyukámnak, ha nem betétet, hanem tampont szeretnék használni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek anyukámmal beszélgetni. Úgy érzem nem ért meg engem. Ha mondok neki valamit, vagy kinevet, vagy leszid. Szóval nehéz dolog. És problémáim vannak a betéttel, mikor megvan. Mindig elcsúszik, átázok, tiszta vér leszek odalenn mindenütt, és utálom. Kényelmetlen. Nem szeretném használni. Tamponhasználatról sok mindent olvastam. Meg kérdeztem az iskolai védőnőt, és azt mondta hogy használhatom. Csak anyukámnak nem tudom, hogy hogy mondjam el. :$ Légyszi segítsetek. Sürgős...

14/L

2010. márc. 25. 19:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%
Kérdezd meg, miért ragaszkodna ő a betéthez! Valami indoka csak kell legyen.Neki vannak ezzel kapcsolatosan rossz tapasztalatai? Egyébként lassan valóban el kellene jutni oda, hogy ezeket az intim dolgokat magad vásárold meg, már ha ez nem kellemetlen neked a boltban.
2010. márc. 25. 20:14
 12/34 anonim ***** válasza:
98%

Mivel írtad, hogy, ha mondasz valamit anyukádnak, akkor kinevet vagy leszid. Ilyen esetben én ezt mondanám: Anya, ha legközelebb mész vásárolni, légyszives hozz nekem egy kis doboz mini tampont, mert szeretném kipróbálni. A betétet nem szeretem, kényelmetlen, mindig elcsúszik, átázok stb., ezért szeretném kipróbálni a tampont is. Ha nem válik be, természetesen továbbra is betétet fogok használni.

És, ha tényleg bejön a tampon (mert be fog), akkor megmondhatod anyukádnak, hogy nem szetnél tovább betétet használni, mert . . . előnyök sokaságának felsorolása.

Ha ellenzi, mert az egészség stb., akkor megmondhattod neki, hogy mit mondott a védőnő.

2010. márc. 25. 20:16
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként vannak napok, mikor nekem a tampon mellé betét is kell:((
2010. márc. 25. 20:16
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Én nem tudom, de anyukám korában még a vatta volt a nyerő. Emlékszem, első vérzésnél ezt hozott, egyem meg :) Aztán felvilágosítottam, hogy már más szelek fújnak...:) Én nem is tudom, ez a tamponhasználat...Egy anyának különösen tudni kell, hogy mivel jár a havi vérzés, szerintem beszélj vele nyugodtan erről. Hozd fel példának a tesiórát, hogy kényelmes, nem mozdul el. Amikor még betétet használtam állandóan néztem volna, hogy "nem csúszott el? nem csúszott el?". Szerintem ezzel minden nő így van.....
2010. márc. 25. 20:17
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Hmm én ezzel nem problémáztam ennyit pedig az en kapcsim se volt a legjobb, de mikor egyszer együtt vásároltunk és betétet akart levveni a polcról mondtam neki h ne azt vegyen már hanem tampont mert nem akarom a betétet használni és ennyi volt. szó nélkül megvette ugyanúgy a tampont is. 20 L
2010. márc. 25. 20:30
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Megpróbálom beleképzelni magam a helyedbe... Szerintem felhoznám a témát, hogy szerinte melyik a jobb, a tampon vagy a betét és akkor megkérdezném hogy kipróbálhatnám-e egyszer én is a tampont. Ha megkérdezi miért, mondhatod nyugodtan, hogy a tesiöltözőbe ciki, meg stb.

Nálam egy jó taktika, hogyha mondok valamit ebbena témában anyunak, akkor utána gyorsan mondok valami mást, mert cikinek érzem hogy ilyenről beszélgetünk :$

14/L (én is) :)

2010. márc. 25. 20:35
 17/34 anonim ***** válasza:
97%

Szia.

Teljesen értem miről van szó.. Én is így voltam vele.. 1 éve van meg nekem de kb 2 hónapig használtam betétet mert élsportoló vagyok focista és mellette rendszeresen futok és úszok is ezért muszáj volt váltanom..

Megmondtam anyunak hogy nekem ez így nem jó foci miatt meg a sok sport miatt kellemetlen folyton azon aggódni hogy nem csúszott-e el meg minden..Mellesleg nekem sem volt jó kapcsolatom anyummal sőt még mindig nincs..

És azóta csak azt használok..Nálunk az osztályba mindenki betétet használ.. De nekem ez így jobb és mivel sport ember vagyok arról se szívesen mondtam volna le..

Pl. így próbáld meg:

-Anyu írnál nekem felmentést tesire?!

-Miért?

-Mert megvan és én így nem fogok tesizni mert nagyon kellemetlen.. Lehet jobb lenne inkább tampont használni..

Ennyi az egész.

13/L voltam

2010. márc. 25. 20:35
 18/34 anonim ***** válasza:
37%
Beszélj róla keresztanyáddal.Ő tuti segít.Anyukád pedig rájön hogy vele nem lehet megbeszélni,hátha ez hat rá.Amúgy meg össze tudod spórolni,bemész és megveszed.Ez nem olyan nagy dolog,csak neked tűnik annak,idő után ez tök természetes lesz!
2010. márc. 25. 20:45
 19/34 anonim ***** válasza:
27%

Én kb. így indítanék:

Anya, igaz, hogy a vért nehéz kimosni a ruhából? Ha igen, akkor VEGYÉL TAMPONT BAZZEG!

2010. márc. 25. 20:49
 20/34 anonim ***** válasza:
96%
Mikor megy a boltba mondod neki anya vegyél már tampont csak úgy mit kell ezen izgulni nem azt mondod hogy anya terhes vagyok vagy hogy anya férjhez megyek :P
2010. márc. 25. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!