Hogy mondjam el anyukámnak, ha nem betétet, hanem tampont szeretnék használni?
Nem szeretek anyukámmal beszélgetni. Úgy érzem nem ért meg engem. Ha mondok neki valamit, vagy kinevet, vagy leszid. Szóval nehéz dolog. És problémáim vannak a betéttel, mikor megvan. Mindig elcsúszik, átázok, tiszta vér leszek odalenn mindenütt, és utálom. Kényelmetlen. Nem szeretném használni. Tamponhasználatról sok mindent olvastam. Meg kérdeztem az iskolai védőnőt, és azt mondta hogy használhatom. Csak anyukámnak nem tudom, hogy hogy mondjam el. :$ Légyszi segítsetek. Sürgős...
14/L
Mivel írtad, hogy, ha mondasz valamit anyukádnak, akkor kinevet vagy leszid. Ilyen esetben én ezt mondanám: Anya, ha legközelebb mész vásárolni, légyszives hozz nekem egy kis doboz mini tampont, mert szeretném kipróbálni. A betétet nem szeretem, kényelmetlen, mindig elcsúszik, átázok stb., ezért szeretném kipróbálni a tampont is. Ha nem válik be, természetesen továbbra is betétet fogok használni.
És, ha tényleg bejön a tampon (mert be fog), akkor megmondhatod anyukádnak, hogy nem szetnél tovább betétet használni, mert . . . előnyök sokaságának felsorolása.
Ha ellenzi, mert az egészség stb., akkor megmondhattod neki, hogy mit mondott a védőnő.
Megpróbálom beleképzelni magam a helyedbe... Szerintem felhoznám a témát, hogy szerinte melyik a jobb, a tampon vagy a betét és akkor megkérdezném hogy kipróbálhatnám-e egyszer én is a tampont. Ha megkérdezi miért, mondhatod nyugodtan, hogy a tesiöltözőbe ciki, meg stb.
Nálam egy jó taktika, hogyha mondok valamit ebbena témában anyunak, akkor utána gyorsan mondok valami mást, mert cikinek érzem hogy ilyenről beszélgetünk :$
14/L (én is) :)
Szia.
Teljesen értem miről van szó.. Én is így voltam vele.. 1 éve van meg nekem de kb 2 hónapig használtam betétet mert élsportoló vagyok focista és mellette rendszeresen futok és úszok is ezért muszáj volt váltanom..
Megmondtam anyunak hogy nekem ez így nem jó foci miatt meg a sok sport miatt kellemetlen folyton azon aggódni hogy nem csúszott-e el meg minden..Mellesleg nekem sem volt jó kapcsolatom anyummal sőt még mindig nincs..
És azóta csak azt használok..Nálunk az osztályba mindenki betétet használ.. De nekem ez így jobb és mivel sport ember vagyok arról se szívesen mondtam volna le..
Pl. így próbáld meg:
-Anyu írnál nekem felmentést tesire?!
-Miért?
-Mert megvan és én így nem fogok tesizni mert nagyon kellemetlen.. Lehet jobb lenne inkább tampont használni..
Ennyi az egész.
13/L voltam
Én kb. így indítanék:
Anya, igaz, hogy a vért nehéz kimosni a ruhából? Ha igen, akkor VEGYÉL TAMPONT BAZZEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!